[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danbb
Forum Index » Profile for danbb » Messages posted by danbb
Am nevoie de vreo 10 plante mari sau 15 marime medie.
Valabil pentru Brasov.
Cei de la Hanna Instruments Srl mi-au dat un pret de 149,5E + tva, la modelul care este pe stoc.
Pana la urma am ales ce era mai bun: Hanna
As prefera una de firma, tocmai pentru ca nu stiu cat de mare poate sa fie diferenta dintre ele in ceea ce priveste ph-ul real. La a ta, ai idee care este diferenta la Ph fata de una de marca, ai avut posibilitatea sa testezi?
Nimeni, nimic...?
Cine imi recomanda o sonda foarte buna de Ph, de preferat de sticla si reincarcabila. Se pare ca a mea a cedat...
PS: imi trebuie pentru Dennerle Evolution Deluxe, deci mufa BNC
Merci!
Cumpar cateva plante (4-5), valabil in Brasov
Daca mai e valabil ii iau eu. Un nr de telefon?
Setul este compus din:
- acvariu curbat Diversa 80: 112 litri, dimensiuni: 80 lung/28-36 latime/40 inaltime;
- masa Diversa neagra;
- decor intern Ekol;
- reflectoare la ambele neoane;
- nisip fin Hornach;
- filtru extern JBL E901 - functioneaza impecabil;
- 4 lemne esenta tare (din care 2 Twinty wood);
- 2 ascunzatori din nuca de cocos;
- pompa aer Tetratec APS 50;
- termometru JBL;
- incalzitor 25W;
- aspirator substrat JBL Aqua Ex 20-45 fara furtun;

Se dau doar la set, predare personala, filtrul o sa fie tinut in functiune pana la vanzare.
Pret fix - 600 lei
Contact - mesaj privat sau telefon: 0741535956

image[URL=http://s210.photobucket.com/user/alacupescuitu/media/DSCN6832_zps8exequok.jpg.html]
image[/URL]
JBL E901 in stare perfecta de functionare, plin cu Siporax. O sa il tin in functiune pana la vanzare. Prefer predare personala dar in ultima instanta il pot trimite si in tara. Motivul vanzarii este desfiintarea unui acvariu.
Pret fix - 250 lei, nu ma intereseaza schimburi
image
JBL E901 in stare perfecta de functionare, plin cu Siporax. Filtrul a fost curatat la sfarsitul lunii septembrie si il tin in functiune pana la vanzare. Prefer predare personala dar in ultima instanta il pot trimite (pentru doritori, pot face filmulet). Motivul vanzarii este desfiintarea unui acvariu.
Pret fix - 250 lei
Contact - mp

*Sambata, 31 oct, transport gratuit pe ruta Brasov - Pitesti.

image
Filtru JBL E901 in stare perfecta de functionare, plin cu Siporax. Filtrul a fost curatat ieri (21 sept) si il tin in functiune pana la vanzare. Prefer predare personala dar in ultima instanta il pot trimite si in tara (pentru doritori, pot face filmulet). Motivul vanzarii este desfiintarea unui acvariu.
Pret fix - 300 lei
image
Vand un set de 9 pui, au intre 2-2,5 cm. (99% sunt 4 femele si 5 masculi).
Pret - 110 lei
Prefer preadare personala dar trimit si in tara in ultima instanta, unde exista cursa directa. Transportul este suportat de cumparator.
Sambata (14 febr) asigur transport pe ruta Brasov-Bucuresti. Daca este cineva interesat pentru sambata, sa ma anunte pana vineri la ora 23.
Trimit poze pe mail cu parintii si puii pentru doritori.
Contact - mesaj privat sau tel-0741535956
1. Butelie CO2 cumparata anul acesta, are robinetul nou si este incarcata. Capacitate 2 L, are revizia pana in 2017 luna a 7-a - 150 lei
In cazul in care e vorba de trimitere cu posta sau curieratul se va trimite goala.
2. Difuzor CO2 (diametru 2cm/inaltime 2,6 cm) - 15 lei
3. Aspirator JBL Aquaex set 20-45 (folosit de 2 ori, furtun JBL de aprox 1,5 m) - 40 lei
4. 3 nuci de cocos: 2 cumparate din Hornbach si 1 home made - 10 lei toate
Frumos Sorin. E gata proiectul?
minim 2-3 plante, de preferat adulte
Acvariu Aquael cu geam curbat, masa curbata Diversa, decor 3D fibra de sticla si nisip alb Hornbach.
Acvariul are ceva zgarieturi, capacul este decupat un pic in spate dar nu este vizibil, are cateva leduri pt moonlight lipite intr-o parte, necesita doar transformator. Decorul se prezinta foarte bine, nu are alge pe el, e lipit cu silicon. Masa se prezinta foarte bine, nu are umflaturi.
Pret - 500 (doar pt acest weekend - 400)
Predare personala.
image
image
Un set de 10 pui este 50 lei, iar pentru cine doreste mai putini pretul este mai mare.
Puii au aproape 2 luni, sunt hraniti cu nauplii de artemia si congelate: ciclop rosu si artemia maruntita. Au aproximativ 2 cm, acum nu se poate garanta sexul, dar se poate aprecia in mare masura.
Transportul nu este inclus (trimit unde este cursa directa)
Ma intereseasa si schimbul cu alte apistograme: macmasteri, hungsloi sau elisabethae.
Valabil si schimbul cu Nannostomus: mortenthaleri (de preferat) sau marginatus (in ultima instanta).
Un set de 10 pui este 50 lei, iar pentru cine doreste mai putini pretul este mai mare.
Puii au aproape 2 luni, sunt hraniti cu nauplii de artemia si congelate: ciclop rosu si artemia maruntita. Ca dimensiuni sunt intre 1,5 si 2 cm, acum nu se poate garanta sexul, abia dupa 2-3 luni trasaturile devin mai evidente (chiar si dupa perioada asta unii masculi se “camufleaza” in femele).
Trimit poze pe email pentru doritori.
Transportul nu este inclus (trimit unde este cursa directa)
Ma intereseasa si schimbul cu alte apistograme: macmasteri, hungsloi sau elisabethae.
Inainte sa introduci noul mascul, scoti femela (si restul pestilor care mai sunt in acvariu, daca mai ai), faci o rearanjare a decorului (plante, cioate, pietre, pesteri, etc..) si introduci ambii pesti deodata in "noul" acvariu. Sunt sanse mari sa nu mai existe probleme.

Forum Index » Profile for danbb » Messages posted by danbb
Go to: