| Message |
|
|
|
Am intrebat de deciclare si mi s-a spus ca nu sunt probleme daca se respecta dozajul.
Pe prospect scrie: "1 tableta contine: 2-Amino-5-Nitrothiazol 100 mg"
Asta am gasit despre el:
Chemical Name: 2-Amino-5-nitrothiazole
Synonyms: NSC 4;entramin;ENHEPTIN;AKOS 203;enheptint;ENHEPTYNE;ENTRAMINE;enheptin-t;nci-c03065;nitraminido
CBNumber: CB5143401
Molecular Formula: C3H3N3O2S
Stability: Stable. Incompatible with strong acids, strong oxidizing agents, acid chlorides, acid anhydrides.
Reactivity Profile: 2-Amino-5-nitrothiazole may be sensitive to light. Incompatible with nitric acid and sulfuric acid. Also incompatible with strong oxidizing agents, strong acids, acid chlorides and acid anhydrides. A preparative hazard.
Din ce vad mai sus, nu ar trebui sa fie probleme, atat ca aici scrie ca poate fi sensibil la lumina.
|
 |
|
|
|
Nu am acum un alt bazin disponibil si co2-ul merge o bula la 2,5/3 sec, deci nu e mult. Schimb de apa pot sa fac, conform prospectului, abia dupa 7 zile. Si atunci doar 30 %, eventual tratamentul se poate repeta daca nu are efectele scontate.
Ce sa fac cu fertilizarea, ca nu se specifica nimic, merg mai departe cu ea sau o opresc? Nici acolo nu am mult: 1,5 ml macro, 1,5 ml micro si 2 ml easy carbo.
|
 |
|
|
|
Aseara am inceput un tratament cu spirohexol, care (conform indicatiilor) trebuie sa dureze 7 zile. Nu se specifica nimic despre cresterea temperaturii apei, asa ca nu am crescut-o. In schimb se specifica sa se opreasca co2-ul, pe care nu l-am oprit ca sa nu ma umplu de alge.
Referitor la fertilizarea macro si micro nu se specifica nimic, doar sa nu fie asociat medicamentul cu alte medicamente. O sa feritlizez in continuare, e bine, e rau?
Voi cum ati procedat?
PS: ati avut ceva rezultate cu el sau sperantele sunt minime?
|
 |
|
|
|
Am avut inainte doi masculi (care acum nu mai sunt), cu care femelele depusesera de vreo 3 ori, fara nici un rezultat, dar macar depusesera. Era si greu sa iasa ceva pentru ca erau impreuna cu coridorasi si asasini, pe care acum i-am mutat in alt acvariu. Cu masculul actual nu am vazut nici urma de icra, pare a nu fi prea interesat de femele. Ma gandesc ca poate nu e inca matur dpdv sexual (parca nu are nici dimensiunile celor dinainte).
|
 |
|
|
Deci o sansa exista. Ce "ciudatenii" au rezultat?
|
 |
|
|
|
Cine imi poate spune din experienta proprie daca un mascul "red" se imperecheaza cu femela "orange".
Multam,
Dan
|
 |
|
|
|
Cutia este noua, doar am desfacut-o si am constatat ca granulele sunt mult prea mari pentru pestii mei.
Cantitate: 250 ml/110 gr
Valabilitate: nov 2015
Se vinde cu pretul de 25 lei (transport inclus) sau se schimba cu numarator de bule JBL sau filtru exterior "Bitanu" + diferenta
|
 |
|
|
|
Astazi am vrut sa cumpar si eu, am intrebat intai despre originea ei si mi s-a raspuns ca nu e de durata. Am renuntat din start, asta se intampla la alt magazin.
|
 |
|
|
Salutari tuturor.
Dan
Brasov
Nivel minim spre mediu
Un proict in derulare, poze peste cateva zile (sper)
|
 |
|
|
|
Double red sau triple red
1 mascul si 4 femele sau 2 masculi si 4 femele
De preferat Brasov sau in vecinatate (sa ajunga pestii intregi)
|
 |
|
|
Multumesc frumos si eu Florin. Mare domn. Cand se mai poate, ar vrea si finul meu niste plante de suprafata, el e din Pitesti. O sa vina el sa le ia sau o sa i le duc eu.
|
 |
|
|
|
- Limnobium Laevigatum - 10 buc
- Echinodorus Amazonicus - 2-3 buc (in fct-ie de marime)
- Echinodorus Bleheri - 2-3 buc (in fct-ie de marime)
- Echinodorus Ozelot - 2-3 buc (in fct-ie de marime)
Preferabil din Brasov (dar nu e o conditie obligatorie)
|
 |
|
|