Buna, sunt Ioana din COnstanta si sunt, sper, membru nou al clubului iubitorilor de pestisori. Am un acvariu de aproape o luna de 60/30/30. Are termometru, incalzitor, filtru si vreo 7 pesti: 2 carasi aurii, 2 molly, 2 guppy si un sanitar. In primele zile, nefiind sfatuita cum trebuie, am pus pestii in acvariu imediat ce l/am amenajat. Habar nu aveam de ciclare si alte astea. Evident, au murit! Am mai citit pe la voi pe forum din experiente si, sa spunem, am mai aflat cateva. La o luna de cand stau numai cu un sanitar si un molly, azi, am luat pereche la femela molly, 2 guppy si 2 carasi balon de vreo 4 cm. inca nu stiu care e femela si care masculul. I/am lasat cu punga in care i/am cumparat in acvariu sa se acomodeze la temperatura din acvariu, apoi le/am dat drumul in apa ca imi inghesuisera si pe masculul guppy. Cum le/am dat drumul in apa, carasii s/au repezit la pitris si au inceput sa il ia in gura si sa il scuipe apoi. Le/am dat si hrana vie, etc. Seara insa, unul dintre carasi, cel mai viu colorat, sta pe fundul acvariului, cam trist! Se uita in geam si... atat! daca il deranjez, inoata, apoi iar se aseaza pe pietris. oare ce o avea? A inghitit pietris, sau...? Please, help!