| Message |
|
|
bitanu wrote:Nici de ziua mea nu am fost asa felicitat.  Multumesc baieti!
De-acu', cand o fi ziua ta, bagi acvariul la inaintare si ai rezolvat problema
Asteptam poze si dupa ce vin locatarii
|
 |
|
|
|
Atunci mult spor si rabdare sa fie.
Sa ne tii la curent.
|
 |
|
|
danim1 wrote:Rau este,dar pe vremea asta?Brrr....Cand da caldura sigur voi lua natural,e aici si rau de munte si de ses.
Care vreme? Parca vine primavara
Chesta e ca la schimbarea pietrisului o vei lua de la capat cu ciclarea si ar fi fost bine sa il fi avut de la inceput...dar asta este de acum.
|
 |
|
|
|
E super acvariul.
De ce n-ai pus inca pesti in el?
|
 |
|
|
|
Nu cunosc caransebes-ul, dar daca aveti dedeman/baumax etc. gasiti acolo.
Daca nu, pietris de rau poate gasiti pe undeva...eventual pe unde se construieste ceva (numa sa nu fie cu ciment sau alte materiale de constructii).
Sau, sunt multe petshop-uri online, de unde se poate comanda.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit.
Sincer sa-ti zic mi se par aiurea tare casutele si pietrisul ala galben...adica numa' natural nu e....
Cory si tetrazonele se simt bine cand sunt mai multi.
|
 |
|
|
|
Aditia de co2 este recomandata pentru orice acvariu plantat. Bineinteles unele plante se pot dezvolta si fara aditie, dar asta le va ajuta si in niciun caz nu dauneaza.
Nu poate creea dependenta pentru ca plantele sunt deja dependente de co2...fara el nu s-ar dezvolta.
Aditia de co2 o faci pana la nivelul optim pt acvariul tau, adica atat cat te lasa vietuitoarele. Plantele n-au sa refuze codoiul daca e in cantitate mai mare.
Vezi tabelul ph/kh/co2 si afli cam cat trebuie sa adaugi. De asemenea sunt si teste de co2 de pus in acvariu care te indruma daca ai o valoare ok sau nu in apa.
|
 |
|
|
|
Salutare.
Cred ca pt acvariul tau ar fi mai bun un filtru extern si ceva mai multe plante mai ales in stanga sa maschezi incalzitorul (pe care nu inteleg de ce l-ai pus asa stramb) si filtrul.
De asemenea ar fi mai bine pt plante sa scoti furtunul ala de aer.
|
 |
|
|
Bine ai revenit
Vietatile ce iti fac?
Eu ajung abia sambata si tot stau cu gandul la ce o sa gasesc...
|
 |
|
|
|
Ai cam multi pesti pentru 25 de litri.
Se recomanda un schimb de apa partial saptamanal. Dar la numarul tau de pesti nu cred ca ar strica sa il faci mai des.
|
 |
|
|
|
Eheim-ul meu 2224 nu iti dai seama ca functioneaza decat daca duci urechea langa el (langa el insemnand aproape lipita).
Zgomot face cand il montezi pana scoate tot aerul afara, dupa care e foarte silentios.
|
 |
|
|
|
Eu am curatat furtunele la eheim-ul meu de 2 ori pana acum si de fiecare data a crescut debitul dupa...
|
 |
|
|
|
Ti-am zis ciro de furtune, la fel si la mine tot cu mazga aia maro ma lupt...
Cat zici ca ai dat pe aia de curatat? Momentan eu folosesc o bucata de laveta pe o sarma.
|
 |
|
|
|
Daca termometrul arata numarul de grade optim pentru speciile pe care le cresti si nu ai variatii de temperatura in camera respectiva atunci nu mai ai nevoie.
Daca e pe culoarea verde nu e de ajuns sa iei o decizie.
|
 |
|
|
Stai linistit nea' ciro ca nu m-am suparat.
Te inteleg ca esti zapacit de atatea idei din toate partile, dar pana la urma alegi cum iti da tie bine la ochi
Oricum, acvariul arata bine, dar asta iti zisesem deja, de aia m-am "legat" de cioate
Vis-a-vis de testul de co2, parca am citit pe carticica lui ca se schimba la 3 saptamani (ala de jbl parca il ai nu?)
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Florin.
Intr-adevar, cand ai copil mic, siguranta primeaza.
Asteptam cu nerabdare vesti noi...si poze.
Succes.
|
 |
|
|
Sunt simpatici
Sa-ti traiasca!
|
 |
|
|
Da nu tre sa ti ceri scuze, Doamne fereste.
Neoni da.
Apropo, scorpion sunt si eu 
|
 |
|
|
|
Ba mi au murit pesti, dar nu i am luat cu gandul ca nah, daca mor mi e totuna.
Tocmai ce iti ziceam, pui fiind sunt mai sensibili. Iar la tine e evident ca pt moment NU esti nici macar pe aproape de a.pjtea creste discusi. Si mai esti si incapatanat, iar asta are sa dauneze pestilor si buzunarului tau. Daca tot ceri sfaturi, asculta le cand le primesti, mai alesca nusunt singurul care ti a zis asta.
Si sa stii ca sunt si eu incepator dar sunt niste lucruri de bun simt. Si nici de sus ni ti vorbesc, dar trebuie sa realizezi o situatie.
|
 |
|
|
E frumos acvariul.
Felicitari
|
 |
|
|