| Message |
|
|
|
Am prins un transport si am dus acasa tevile si alte acareturi de pe aici. Am trecut si pe la Romstal si am luat un tub de Tangit, ca sa fie bine adica sa nu fie rau.
Plm, duminica dimineata ma pun pe treaba (daca ma trezesc in timp util)
|
 |
|
|
Multumesc, multumesc 
|
 |
|
|
Bine, boss 
|
 |
|
|
Daca ai uitat acareturile zi-mi acum, ca sa stiu cum imi organizez programul 
|
 |
|
|
|
Koala, de ce as vrea sa fac asta? Ca doar sunt cuminte si duc tot salariul acasa...
Incalzitor identic am avut la acvariul plantat, nimic de reprosat.
|
 |
|
|
|
Bineinteles ca stau flexat. In plus, asa cum am gandit eu tevaraia, e perfect incalzitorul inline.
|
 |
|
|
Multumesc!
Iar de soacra.. ce sa zic. E o comoara, stiti voi.. 
|
 |
|
|
|
Asa, si daca veneam sambata aici, ce?
Vineri dupa serviciu am muncit, zugravesc la soacra-mea.
Sambata la pranz la fel, m-am dus la socrela si am muncit pana la 9 seara.
Duminica am fost la mama s-o serbez (72 de ani) apoi am fost la vechiul cabinet sa demontez scaunele si compresorul.
1 - cand plm sa vin la corbeanca
2 - ce as fi putut sa-i fac acvariului
3 - cu ce sa vin? sa iau un coleg din sanul familiei ca sa vin sa le suflu in cur la pesti?
4 - pe o lista de prioritati unde e inclusa familia in prim-plan, acvariul e undeva jos. mult mai jos de nivelul podelei si al termitelor.
|
 |
|
|
|
Frate, nu mai aveti loc de incalzitorul meu.. In plm, daca am 20-21 de grade in casa, nu trebuie incalzitor?
|
 |
|
|
Ia-ti matale o perie din asta de la JBL si curata bine tevile:
http://www.zoopets.ro/Perie-curatare-furtune-JBL-Cleany-6136100
Daca nu merge cu peria, incearca cu slujbe:

|
 |
|
|
|
Sa-mi bag bibistrocelul, incep sa cred ca nu sunt blond, inalt, suplu si nici nu arat ca un inger.
Curierul ma foote cu tupeu, individul de la magazin ma indeamna sa nu beau izopropilocul, mai ramane sa-mi ceara vanzatoarea de la butic buletinul cand cumpar bautura si tigari.
|
 |
|
|
Koala, ia mai zi bre, unde ii cade painea omului sarac si pe unde i se ridica mataranga?
Mi-a sosit intr-un final pachetul de la Bwinstal (pe care l-am platit online, inclusiv transportul).
Ce sa vezi ma nene, Fane mi-a mai luat o data banii pe transport, pentru ca plm
Nu e vorba de 20 de lei, ma picur pe ei, ce reprezinta, un pachet de tigari. Dar totusi, obraznicie curata nene...
|
 |
|
|
Nici vorba, meister. Imi varsam si eu naduful
Am schimbat acum 10 litri de apa, joi mai schimb 20 de litri (asta e noul sistem).
Ma pregatesc sufleteste sa spal ciorapul si sa curat skimmerul, apoi sa ma prostituez cu geamurile, ca mor cand le vad maro.
|
 |
|
|
|
Am folosit si eu, se gaseste pe ebay
|
 |
|
|
|
Guppy E frumosi. Chiar nu mai e nimeni in sectorul 2 care sa vanda guppy si xipho?????????
|
 |
|
|
|
Sau sa-mi bag ceva in el si sa-l desfiintez.
|
 |
|
|
|
Bossule, cred ca n-o cunosti pe chitroasa de nevasta-mea. Iarna am 20 de grade in sufragerie - cand si daca dau drumul la centrala.
De obicei zbiara, ca fut curentul si gazele. O sa-ti explic io cum sade treaba.
Merci de acareturi, trec maine in jur de ora 16:00 (te sun cand sunt pe drum)
|
 |
|
|
|
Ochiometric, dimensiunea dezastrului de vineri:
- geamurile sunt maro
- un anthias e lipsa la apel
- apa un pic tubure
Plm.. tencur Dorele cu pickhammerul tau cu tot, pe unde ti-or umbla tie ochisorii azi
|
 |
|
|
Ce-i in mana, nu-i minciuna. L-am prins pe stoc, l-am executat
Mi-au gasit cei de la Fane (merci, nea Lucian!) pachetul de la Bwinstal, sper sa gasesc puterea necesara saptamana asta si sa ma apuc de mesterit 
|
 |
|
|
Lista cu acareturi necesare se subtiaza. Am mai scapat de o grija, multumita celui al carui nume n-am voie sa-l pronunt

|
 |
|
|