| Message |
|
|
E frumoasa, pacat ca e locuita
|
 |
|
|
Iti da unchiu Pave scula pentru curatat geamurile
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Are de ales - ATI, De Jong, Aragonit..
Parerea mea (pur personala, nu-mi sariti in cap) e ca nisipul viu e fix pielea din capul piticului, aia care se trage indarat si e total inutila
|
 |
|
|
Bai nene, a iesit ceas, bijuterie!
|
 |
|
|
|
Eu am redsea live sand in bazinul de la munca si mi-am dat cu tesla in oO pana am gasit o pozitie pentru pompa. In rest, sticla de pe fundul bazinului se vedea excelent, frumoasa si curata.
Acum mi-am luat ATI, cu granulatie mai mare.
|
 |
|
|
|
Lasa-l nene sa bea si sa sparga, ca (vorba lui) de aia a luptat la revolutie cu sanii goi (ma rog, cu piepturile goale zicea el).
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Plm.. daca stiam iti faceam cado' o bormasina electrica.
|
 |
|
|
A, nu.. ca el nu prea bea
|
 |
|
|
Io cred ca e pentru uleiul de masline, iti pui cat ai nevoie ca sa te unga pe matze 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Viata e greu..
Sa-l compatimim pe mosneag, ca o duce al dracului de greu..
Ouzo, boiuourdi, platou de branza picanta trasa in cuptor... cu ardei iute, calamar umplut cu forta, peste si vinete fripte pe jar, vinisor alb, mojito, aperol si bere fara numar. Tu-l in noroc de chiabur
|
 |
|
|
Parca vad ca peste o luna se cer grecii afara din UE si vor sa intre in URSS
|
 |
|
|
|
Tatarul nu ne onoreaza cu prezenta duminica?
|
 |
|
|
Andrei, faina poza
Koala - iti jur ca sunt speriat, e vreo carciuma in tara asta pe care n-ai vizitat-o deja?
|
 |
|
|
Wow.. ala nu e acvariu, boss. Bazin olimpic, da 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am rezolvat deja, mai am niste teava de 20 la birou (plm, usor-usor voi gasi mai multe scule IT la biroul contabilitate, decat la biroul IT..)
|
 |
|
|
Parca duminica am zis, sau am luat-o razna
Bine, eu in general nu beau si nici nu ma imbat, asa ca nu-mi fa probleme
Am uitat sa ma laud, am cumparat si o scula pentru taiat tevi de cupru, care merge excelent si la pvc-u 
|
 |
|
|