[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Iti da unchiu Pave scula pentru curatat geamurile
Mi s-au umput bucile de lacrimi, cand am vazut ce rau o duce mosneagul.
Plm, daca o tine tot asa trebuie s-o punem de o cheta si sa-i trimitem lovele prin Money Gram

Io zic ca mosulica e ceva specie de cyborg, ori are ficatul din chrome vanadium ori nu-l mai are deloc

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image image

image
Are de ales - ATI, De Jong, Aragonit..
Parerea mea (pur personala, nu-mi sariti in cap) e ca nisipul viu e fix pielea din capul piticului, aia care se trage indarat si e total inutila
Bai nene, a iesit ceas, bijuterie! smilie
Eu am redsea live sand in bazinul de la munca si mi-am dat cu tesla in oO pana am gasit o pozitie pentru pompa. In rest, sticla de pe fundul bazinului se vedea excelent, frumoasa si curata.
Acum mi-am luat ATI, cu granulatie mai mare.
Lasa-l nene sa bea si sa sparga, ca (vorba lui) de aia a luptat la revolutie cu sanii goi (ma rog, cu piepturile goale zicea el).
Intre timp, campionul pe sate la concursul "Ficatul de otel" va poopa

Citez:

- Tzatziki, gavros, octopus grilled, zuchini fried, rice & sea food, haloumi (branza pe gratar), vin la carafa
- Ouzo a fost din partea casei... si pepenele, de final
- Am baut vin din carafe de aluminiu, d-alea brumate in congelator
- O caracatita... o salata mai mult... o portie de seafood sau sardine pe gratar.

image image

image image

image image

image image

image
Plm.. daca stiam iti faceam cado' o bormasina electrica.
A, nu.. ca el nu prea bea
Io cred ca e pentru uleiul de masline, iti pui cat ai nevoie ca sa te unga pe matze
Viata e greu..

Sa-l compatimim pe mosneag, ca o duce al dracului de greu..

Ouzo, boiuourdi, platou de branza picanta trasa in cuptor... cu ardei iute, calamar umplut cu forta, peste si vinete fripte pe jar, vinisor alb, mojito, aperol si bere fara numar. Tu-l in noroc de chiabur

Parca vad ca peste o luna se cer grecii afara din UE si vor sa intre in URSS
Tatarul nu ne onoreaza cu prezenta duminica?
Andrei, faina poza

Koala - iti jur ca sunt speriat, e vreo carciuma in tara asta pe care n-ai vizitat-o deja?
Wow.. ala nu e acvariu, boss. Bazin olimpic, da
Aproximativ

http://mmag.ro/Radiatoare-din-aluminiu-accesorii/131323-Radiator-aluminiu-100mm-latime-1m-lungime.html

Am rezolvat deja, mai am niste teava de 20 la birou (plm, usor-usor voi gasi mai multe scule IT la biroul contabilitate, decat la biroul IT..)
Parca duminica am zis, sau am luat-o razna
Bine, eu in general nu beau si nici nu ma imbat, asa ca nu-mi fa probleme

Am uitat sa ma laud, am cumparat si o scula pentru taiat tevi de cupru, care merge excelent si la pvc-u

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: