[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Las' ca nici Salty nu se supara (daca mai exista..)
Merci inca o data!
Bah, io n-am burta, ci un pachet de muschi protejati de un strat generos de kaizer
Lasa-mi un nr de tel in privat si te sun eu luni. Acum nu poci, sunt intelectual, zugravesc la socrela acasa
Nu, am beneficiat de un curier special, ocazie aproape unica in viata

Nu pot da mai.multe detalii, e un mic secret care nu-mi apartine..
Maidenhead Aquatics, 656 Wokingham Rd
Luni, ca le am la serviciu. Acum poti sa vii doar ca sa vezi cat is de frumos
Nu vad de ce nu. Daca eliberezi gazul fara reductor se duce mai repede, dar trebuie sa ai grija, ii dai drumul usor, ca alfel ingheata filetul.
Sper sa supravietuiasca la frigider pana atunci
In cel mai rau caz, da.

Poti iesi undeva cu butelia si sa o mai golesti nitel, pentru linistea ta.
Dau. Unde ti-e mai usor, la D-na Ghica sau Margineni?
Conversia spune ca 6Kg corespunde cu 5.917 litri.

http://www.airproducts.com/products/Gases/gas-facts/conversion-formulas/weight-and-volume-equivalents/carbon-dioxide.aspx

Eu eram mai paranoic, butelia de 10kg o incarcam cu 7 litri
Ma baieti, m-au ajuns blestemele lui Koala

Discutam cu el mai alaltaieri, cata redundanta am io la birou si stau relax cu acvariul: ups, generator de curent, aer conditionat, birou pozitionat la racoare, plm.

Ieri dimineata s-au apucat astia sa asfalteze strada. Inainte de asfaltare, au mai si spart pe alocuri, naiba stie de ce.
Bineinteles ca un Dorel a reusit din prima sa taie cele 2 cabluri care leaga generatorul de panoul principal. Plm, bine ai venit epoca de piatra!
Pe la ora 10 a sosit electricianul si a inceput sa mestereasca la cele 2 cabluri. Partea proasta e ca a avut de facut 2 drumuri in Hornbach si masina lui era la mama naibii, unde incepea asfaltarea astora.
Partea si mai proasta e ca pe la 10 jumata s-a dus pe panseluta ups-ul.. Partea exagerat de proasta, e ca lucrarea s-a terminat pe la ora 3. Deci plm, plm, plm, 5 ore fara curent.

image

Acum astept resemnat ziua de luni, sa vad ce dracu s-a ales de Salty.

Futu-i.. si doar ce bagasem o transa de pozi de la Andrei (merci doctore!!)

image
Bai, am gasit cu ce sa populez acvariul

Bai, imi pare rau ca ai patit-o. Sper sa iasa bine intr-un final..
Bah, ceva pute rau in acvariu.
Miercuri am adaugat kh buffer de la Aquaforest. Dupa vo doo ore am masurat kh-ul, crescuse la 6.
Ieri i-am lasat colegului sarcina si a dozat din nou kh buffer. Acum dimineata, am masurat kh-ul si plm.. iar e 5.
Ce dracului se intampla?
Momentan am un NAC7, l-am luat chilipir. O fi suficient sau nu, pana nu se repara gaura din vistierie.. cu el defilez
Fugi bre de aici si nu te mai lua de inocenti pe strada
Gura pacatosului.. Chiar azi mi-a retinut Danezu o cutie de Red Sea ABC+

Plm, patzesti
Bah, ma si gandeam. Diseara o sa am un rucsac al naibii de inflamabil, asa ca daca aveti planuri calduroase cu mine, amu e momentul
Bre, io sunt sentimental si sensibil, da-ma dracului
Inca am acasa cheia de la prima masina, de la Oltcit. Pe birou am si macheta Oltcitului

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: