| Message |
|
|
|
hadule, ai baut o bere si ti-ai lichefiat creierul, sau ce?
ieri am lipsit 5 ore, asa cum ti-am explicat, nu ma face sa te injur..
|
 |
|
|
Stiti vorba aia, mutu mute pamantu'
N-am stat degeaba in ultimile zile, am terminat de lipit tevile, separatoarele din sump, am montat reactoarele Shubiliene, am mai pus la punct mici detalii.
Azi noapte pe la 1 terminam de preparat sarea, acum apa mai are 3-4 cm si ajunge la piaptan.
Ce mi-am propus pentru zilele ce urmeaza:
- montare ventilatoare in carcasa
- montare ventilator in stand (pentru toate ventilatoarele voi folosi un alimentator de la Fortianalyzer - ce bine-mi pare ca lucrez in IT)
- montare lampi
- montare panou electric si prize
- montare filtre si instalatie osmoza (presupune modificarea tevii de scurgere si a celei de alimentare cu apa)
- plm, mai erau niste chestii dar am uitat.

|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Faye wrote: Schimb apa si o luna, de doua ori pe zi daca e nevoie. Am suplimentat si aerarea. Sa vedem ce zic pestii. Daca fac urat si se chinuie, ma lupt cu craca intr-un butoi ceva pana se curata.
Esti maritata?
|
 |
|
|
La intrebare nu-ti pot raspunde si din pacate cred ca e un raspuns pe care-l vei afla doar pe calea incercarilor.
Faye wrote:Am jupuit copacul, cu cutitul, cu peria de sarma, cu smirghel, cu unghiile
Intrebarea e: la cine te gandeai in timp ce jupuiai craca? 
|
 |
|
|
|
Au mai ramas urmatoarele:
- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 450 lei
- acvariu + sump (doar sticla) - 400 lei - doar cu ridicare personala, ca nu-l pot cara. bonus: capac plexiglass Shubilian, capac lemn diy, incalzitor cu termostat Dennerle
Geamul frontal e din sticla ultraclara si are o mica zgarietura (nu se observa, nici macar daca stii de ea)
Dimensiuni:
Acvariu - L 60, l 50, h 50 cm (plus cat ocupa BA-ul)
Sump - L 80, l 28, h 35 cm
IMPORTANT!
Pentru a evita unele experiente neplacute din trecut, plata se va face in avans, in contul meu. Costurile de transport le voi suporta eu, dupa confirmarea platii produselor.
Exceptie fac cunoscutii, care pot plati cand au posibilitatea.
Pretul e final, nu se mai negociaza nimic (am lasat la pret cu mult peste limita decentei).
|
 |
|
|
Inaltuta, subtirica, privire de gheata, frumusica foc.
Stii ca eu incerc sa vand niste acareturi in topicul asta, da?
|
 |
|
|
P.S. Denisa, 50 lei scurtul. Tot de pe la colegi..
|
 |
|
|
Da, ca tu esti usa de biserica, nu hiena
|
 |
|
|
Janes inglish, mo?
|
 |
|
|
Atunci platesti pentru una scurta, la coorva aia de langa liceul francez. Scapi ieftin
|
 |
|
|
L-am luat o data, am trecut de la Braila la Macin
|
 |
|
|
Pestii, unde sunt pestii??

|
 |
|
|
Eu sunt convins ca vei face ceva superb, nici nu-mi pun problema sa fie altfel.. Dar grabeste-te, sa participi la RAC 2 
|
 |
|
|
|
Multumesc si eu, sa o folosesti sanatos!
|
 |
|
|
Gogu, Boby, Jim, Bob, ce mai conteaza, amanunte
|
 |
|
|
|
La vremea lui, am testat flipperul. Din punctul meu de vedere e vax albina.
N-am avut niciodata difuzor de la Tropica, dar am auzit lucruri bune despre el.
|
 |
|
|
Porcu wrote:Daca ai o bere din aia cu lamiie  poate ma indemn si io la drum
Faraoane.. Mi-ai frant inima
|
 |
|
|