[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
O femeie gonflabila, care sa ma scape de putzopalmare cand stau cu lunile in austria
Il tin, ca nu cere de mancare ;)
Pentru tine e fara pret, cado'
miau!
Update:

- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 450 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 400 lei (reducere 50 lei, ultima)
- acvariu + sump (doar sticla) - 400 lei (reducere inca 100 lei, ULTIMA!). doar cu ridicare personala, ca nu-l pot cara. bonus: capac plexiglass Shubilian, capac lemn diy, incalzitor cu termostat Dennerle
Geamul frontal e din sticla ultraclara si are o mica zgarietura (nu se observa, nici macar daca stii de ea)
Dimensiuni:
Acvariu - L 60, l 50, h 50 cm (plus cat ocupa BA-ul)
Sump - L 80, l 28, h 35 cm

IMPORTANT!
Pentru a evita unele experiente neplacute din trecut, plata se va face in avans, in contul meu. Costurile de transport le voi suporta eu, dupa confirmarea platii produselor.
Exceptie fac cunoscutii, care pot plati cand au posibilitatea. [
Liv, eu la plantat aveam 2 pocnitori de pompe, SunSun (parca JVP 110). Isi faceau treaba bine si nu mi-am pus niciodata problema crevetilor sau a pestilor (aveam sute de creveti, ca se inmulteau ca iepurii si multi pesti de talie mica, ember tetra).
N-ai nevoie de valuri ca la marin, jetul liniar e mai mult decat ok.
S-a schimbat in bine
Gogu ce mai face?
Lybia edmondsoni. Si eu l-am vazut o singura data dupa multe luni, timp in care uitasem complet de existenta lui
Hei!!! Pe crabul pom-pom nu l-ai mai gasit??
Parca ar fi un desen animat
Doctore, o cumpar. Trimite-o prin Royal Mail, multumesc anticipat
Incet, prost, cum o iesi - eu totusi voi fi mandru de munca mea.
Trebuie sa-mi actioneze 2 chestii diferite, la ore diferite - dar nu precise. Si tineti cont ca fac asta la nivel de amator, asa ca aruncati cu pietre mai mici
Nu mai pune short-link-uri, ca nu merg. Pune link-ul intreg, asa

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p20qT_KXb8M[/youtube]
johnny wrote: Ce faci bre vrei sa ti socoteala cat consumi

Da, sunt curios ca o baba

koala wrote:Face pereche cu carpeta "Rapirea din Serai"... bravo, ai stil!

N-ai cu cine, dom'le.. Stii tu ce-i arta, cultura, frumosul

Ce noua frate, e vintage, de la bunica
Inca un pas:

image
Daca trec eu pe la tine, faci un acvariu cu apa sarata?
Vezi totusi de ce se distanteaza blatul. E teava rectangulara stramba? Sau din cauza punctelor de sudura? Daca din cauza sudurii, pune-te cu flexul pe ele si adu-le la nivel.
Reactorul pentru biopeleti se retrage de la vanzare, il voi folosi eu in alte scopuri.

Update stoc:

- skimmer Bubble Magus C5 cumparat in luna martie de la Peti - 450 lei
- controller Shubilian, clona StormX + placuta LDD-uri + sursa MW RS-150-48 (48V, 3.3A) + radiator aluminiu (15x20cm) + cip leduri 4 canale, din care unul e ars (cred ca cel violet) 400 lei (reducere 50 lei, ultima)
- pompa virgina Eheim Compact + 5000. Cutia a fost desfacuta, dar pompa n-a vazut apa. 400 lei (ultimul pret, va rog sa nu mai insistati pentru reduceri)
- acvariu + sump (doar sticla) - 500 lei (reducere 100 lei). doar cu ridicare personala, ca nu-l pot cara. bonus: capac plexiglass Shubilian, capac lemn diy, incalzitor cu termostat Dennerle
Geamul frontal e din sticla ultraclara si are o mica zgarietura (nu se observa, nici macar daca stii de ea)
Dimensiuni:
Acvariu - L 60, l 50, h 50 cm (plus cat ocupa BA-ul)
Sump - L 80, l 28, h 35 cm

IMPORTANT!
Pentru a evita unele experiente neplacute din trecut, plata se va face in avans, in contul meu. Costurile de transport le voi suporta eu, dupa confirmarea platii produselor.
Exceptie fac cunoscutii, care pot plati cand au posibilitatea.
Intoarce scheletul metalic cu curul in sus

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: