Punctual
koala wrote:
- din ce vaz io acolo, partea de scurgere e "pe" teava de 32, iar recircularea e "pe" 25. Corect?
Da bre, exact
koala wrote:
- daca DA, pune mana si mai scurteaza oleaca teava aia de la fullsiphon... sper ca nu ai lipit tevile in flanse, pe interiorul cutiei de overflow.
- eu as scurta fro' 4-5 cm din teava de la fullsiphon, in ideea ca sistemul sa se amorseze mai repede. Chiar si-asa, o sa vezi ca o sa mergi cu robinetul destul de inchis.
Acum cateva posturi, cand am pus poze cu teava de full siphon mica, a tipat lumea ca plm, e prea mica. Nu-s dobitoc, n-am lipit tevile din BA, n-am sa le lipesc nici macar dupa test run.
koala wrote:
- nu sunt multumit de peretii despartitori din sump... parca vorbisem ca renunti la ei.
Sunt pusi cu
schepsis 
2 despartitoare sunt pentru nivelul necesar skimmerului de proteine, iar geamul mai micut din dreapta e pentru o eventuala filtrare mecanica.
koala wrote:
- o sa-ti ia din spatiul "de manevra", o sa adune mizerie (greu de scos, in inghesuiala de jos)... plm, e o fitza inutila (in opinia mea).
Am spatiu cacalau in sump, ala de la Salty era ultra-full, n-avem loc nici sa-mi bag pootza in el
koala wrote:
- sa vezi cat o sa te chinui sa umpli reactoarele shubiliene, cu ele bagate acolo si cu acces incomod la capace/suruburi.

... era mai bine sa le fi facut plinul deja, urmand sa le pui pe pozitie dupa aia.
Aici m-ai intristat profund. Credeam ca ai inceput sa ma cunosti
Pe langa faptul ca pot scoate reactoarele relativ usor (ceea ce nu e cazul), am lasat suruburile scoase, sunt prinse doar asa, de kiki. De strans, e usor, am o surubelnita electrica "de buzunar" si o scula de insurubat "dupa colt".
Am probat manevra, se rezolva usor.
koala wrote:
In rest, sunt incantat de lucrare si imi place ce vad. Felicitari!
koala wrote:
PS: Pentru ca mi-esti simpatic, pot sa te cadorisesc cu 2 pietre mari... am scos din acvariu coloana aia centrala (are "talpa", asa ca sta singura in picioare) + piatra Avatar (aia suspendata)... am lasat plaja goala, ca sa aiba astronotusii un' sa se-alerge. Daca le vrei si daca-ti fac trebuinta, sa-mi dai de veste.
Esti un boss de boss, multumesc mult! Din pacate, nu prea mai am loc de pietre.. Mai asteapta nitel, sa vedem pozele cu rockscape-ul si sa va dati voi cu parerea.