[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Draqla
Forum Index » Profile for Draqla » Messages posted by Draqla
Ideea de acvariu tablou am vazut intr-un cabinet medical si mi-a placut si era mai mic decat asta pe care vreau eu sa-l realizez.
Gata m-am lamurit NU RENUNT LA IDEEA DE TABLOU dar in legatura cu backgroundu pun autocolant negru (oare mergefolie-auto mai exact???)si substratul il fac din amestec de substante nutritive: 1/3 nisip, 1/3 argila, 1/3 turba + pietris cuartos alb si cu niste plante nu prea sofisticate cum ar fi vallisneria si nu ma gandesc sa folosesc CO2 tip bomba s-au cum le mai zice ci doar fertilizatori lichizi de ex am vazut undeva JBL ProFlora bio Refill mi se pare mai practic. Ce ziceti?
ok am inteles dar cu background-ul??? merge sa-l fac 3D? nu afecteaza cumva cimentul???
Buna ziua o intrebare mica ce se intampla daca nu plantez acvariu??? Vreau sa-mi fac un acvariu de 130L (130/50/20 e de perete stil tablou) si nu prea imi plac plantele ca imi dau bataie de cap cu ele cred ca si din aceasta cauza apar diferite bacterii care inverzeste apa si optez pentru un acvariu neplantat dar cu toate accesoriile filtru de 700l/h, pompa de aer(la care racordez si o perdea de aer pe geamu din fata) incalzitor cu termostat de 150W sper sa nu aiba ceva? si in final vreau sa il populez cu guppy neoni si alti pesti exotici compatibili maxim 4 perechi asa ca pentru incepator
Si intrebarea mea mai este are ceva daca fac un background 3D din polistiren cu ciment si colorat din oxid natural s-au ceva care sa nu afecteze apa

Astept o parere
Ok m-am lamurit .Si inca ceva la un asemenea acvariu imi va ajunge un tub de 80ml de silicon??? si ce plante vor merge la asemenea pesti neoni,rasbore,tetra
pai si atunci cam ce specii ar merge???
Buna ziua sunt nou in ale acvaristicii si de cateva saptamani tot adun informatii si m-am documentat si m-am oprit la o idee.
ideea consta intr-un acvariu de perete stil tablou 120cmLungime/inaltime 50cm/si latime de 20 cm si sticla groasa de 8 mm in total de 120litri si vreau sa-l populez cu cichlide africane pt ca misepare mie ca nus asa de pretentiosi la duritate pH etc din latimea de 20 cm al acvariului mai ramane cam 17 cm pt ca 3 cm fac backgroundul din polistiren de 3 cm cu diferite forme si ciment dar ma tot gandesc daca au loc in cei 17 cm ramasi ca din care am citit si vazut cichlidele nu au mai mult de 8 cm si binenteles acvariu cu filtru cam de 700L/h pompa de aer incalzitor si tot ce trebuie inclusiv testele de apa
Si binenteles ca la urma acvariu il voi incadra intr-un chenat de cornier (L) de 3cm pe care il voi prinde "bazat in perete" ca in final cred ca va avea cam 150 de Kg
Intrebarea mea este :oare va iesi ceva??? s-au voi cheltui bani si voi munci degeaba
Buna ziua sunt nou in ale acvaristicii si de cateva saptamani tot adun informatii si m-am documentat si m-am oprit la o idee.
ideea consta intr-un acvariu de perete stil tablou 120cmLungime/inaltime 50cm/si latime de 20 cm si sticla groasa de 8 mm in total de 120litri si vreau sa-l populez cu cichlide africane pt ca misepare mie ca nus asa de pretentiosi la duritate pH etc din latimea de 20 cm al acvariului mai ramane cam 17 cm pt ca 3 cm fac backgroundul din polistiren de 3 cm cu diferite forme si ciment dar ma tot gandesc daca au loc in cei 17 cm ramasi ca din care am citit si vazut cichlidele nu au mai mult de 8 cm si binenteles acvariu cu filtru cam de 700L/h pompa de aer incalzitor si tot ce trebuie inclusiv testele de apa
Si binenteles ca la urma acvariu il voi incadra intr-un chenat de cornier (L) de 3cm pe care il voi prinde "bazat in perete" ca in final cred ca va avea cam 150 de Kg
Intrebarea mea este :oare va iesi ceva??? s-au voi cheltui bani si voi munci degeaba

Forum Index » Profile for Draqla » Messages posted by Draqla
Go to: