[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen81
Forum Index » Profile for eugen81 » Messages posted by eugen81
1m 9-10cm Pseudotropheus Elongatus 1m caeruleus(galben tot) 10-11cm si 1pereche astatotilapia latifasciata 7-9cm schimb cu pui ciclide africane malawi
se poate inchide multumesc de gazduire
se poate inchide multumesc de gazduire
donez urgent numai in seara asta nigrofasciatum albino 25-30 buc intre 3-9cm 0767876792 eugen maine nu mai este valabil ca le dau drumul in dambovita sau canalizare
imi cer scuze colegilor pentru confuzie schimb ciclide americane nigrofasciatum albino(albi) pe ciclide africane pui mersi frumos
valabil
super oferta 4pentru 1
schimb nigrofasciatum albino cu orice ciclida africana pui sau maturi oferta pana maine seara 3 albino pentru 1 african pesti au intre 3-6cm (nu sunt bolnavi doar am cam multi si sai mai raresc fac oferte)
se poate inchide multumesc de gazduire stima
se poate inchide multumesc de gazduire stima
am in jur de 20-25 de bucati aveti de unde alege stima
reducere de pret nr1;9-15lei celelalte la 10lei sau 2 la 15lei
tratandu-le le iei din flotabilitate asta nu inseamna cu nu mai plutesc le legi de o piatra sau pui piatra pe ea
15lei
decor vita de vie netratata dupa cum urmeaza:
1:40lei
2:30lei
3/4/5/6/7/8:25lei
9:35lei
relatii la tel :0766550922 eugen sau eugen81gina84@yahoo.com pt mai multe poze
reducere 20 lei
pret redus la 25lei sau schimb cu ciclide africane merge si pui 3-4cm
schimb Cichlasoma Salvini 10-12cm cu ciclide africane malawi de preferat peste 4-5 cm
vand Cichlasoma Salvini 10-12cm 30lei sau schimb cu ciclide africane malawi de preferat peste 4-5 cm

Forum Index » Profile for eugen81 » Messages posted by eugen81
Go to: