[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen81
Forum Index » Profile for eugen81 » Messages posted by eugen81
salutare sunt dinca eugen din bucuresti sector 5 si de curand (5zile) am trecut la un acvariu mai mare cu toate ca nu permite spatiul dar ce sa fac dupa niste certuri una alta am reusit cam MARE totusi are 126 litri numai pt ciclide 83/37/41h geam de 6mm cel vechi mi-la pocnit baiatu sa suparat pe un peste ca a plecat de la geam si ....... asta este norocul meu a fost ca are micut 54l-60l si geam de 4mm akum sa vad ku asta poate am norok sa-l lase in pace va doresc bafta sanatate si ape limpezi stima urmeaza si un set de poze in 2 zile acvariu populat cu; 2f Labidochromis caeruleus ~3-4cm / 2m Metriaclima Pulpican ~4-5cm /1ob 4-5cm /1 nigro 4-5cm /2hoplo 7-8cm /1pleco 10cm /plante valisteria 4fire /valisteria americana 5fire stima
mai ai puiuti?
oricum pana la proiectul urmator merge asta
e micut dar suficient pt pesti care ai am din cate stiu se calculeaza 1cm/1litu apa sau poate nu am inteles eu bine daca am inteles este cam la limita mersi frumos stima si ape limpezi
k ms nu ma supar stima
credeam ca sunt mai micuti oricum nu mor pana in martie pana imi iau alt acvariu oricum ms frumos stima
sall ai pm
sall ai pm
salutare si bine v-am gasit sunt din bucuresti acvariu de 60l cu 4 ciclide africane malawi 1 ciclida americana 2 scalari 2 hoplo sper intr-o buna colaborare stima ape limpezi

Forum Index » Profile for eugen81 » Messages posted by eugen81
Go to: