[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: keepwalking
Forum Index » Profile for keepwalking » Messages posted by keepwalking
keepwalking wrote:am doua tuburi, T14, deci de 14 wati, prinse intr-un soclu si acoperite de o chestie de plastic.
au cam 40 de centimetri lungim.
ideea e ca acea carcasa de plastic se umple mereu pe jumatate cu apa condensata.
de asemenea, de la pompa de aer sar stropi peste transformator.

Draga prietene, in primul rand cred cai ai intervenit aiurea in topic si in al doilea rand citeste si tu cate ceva despre neoane! Ce sunt acelea ,,T14, deci de 14 wati"?

draga prietene,
am intrat pe acest topic, numit "variante de iluminare", tocmai pentru ca sunt in cautarea unor alternative de iluminare la instalatia pe care o am acum.
nu sunt deloc off-topic.
dar, daca doresti sa-ti manifesti in vreun fel aere de superioritate, esti liber sa o faci
am doua tuburi, T14, deci de 14 wati, prinse intr-un soclu si acoperite de o chestie de plastic.
au cam 40 de centimetri lungim.
ideea e ca acea carcasa de plastic se umple mereu pe jumatate cu apa condensata.
de asemenea, de la pompa de aer sar stropi peste transformator.
Salut,
am un acvariu de 60 de litri si, de un an incoace, practic de cand l-am cumparat, mi s-a ars de doua ori transformatorul de la tuburile de neon.
de trei zile, nu mai am lumina in acvariu.
ce solutii alternative de iluminat imi puteti recomanda?
multumesc

Forum Index » Profile for keepwalking » Messages posted by keepwalking
Go to: