Buuun
M-am apucat la 17, am terminat la 21...durere de sale prezent, chiar si acum
Postez asa tarziu pentru ca am lasat apa sa se linisteasca, am starnit substratul (neasteptat de multa mizerie, din care am strans cat am putut si am deranjat si un pic de aquabasis pe ici pe colo) si tot inca nu s-a limpezit cum trebuie. Asa ca imi cer scuze de pe acum daca apar impuritati prin apa si implicit poze.
La capitolul vietati, cam aceleasi. Am descoperit ca defapt sunt 7 pui de molly, nu 2 si cel putin 10 de xipho proaspat fatati. Daca traiesc, la donatii cu ei. Creveti, destul de multi am vazut sub muschiul de pe buturuga, caci am vrut sa scot o bucata si m-am minunat de ce era sub el
La capitolul flora

Am scos nucusul si elodea complet si microsorium. Am adaugat plantele de la Rebella. Si am mai rarit din plantele care le aveam inainte, am ramas cu doua oale de buruieni
Poze
Restul pozelor aici:
https://picasaweb.google.com/116008472429220477361/AcvariuMare12Februarie2012
De la dreapta la stanga. Didiplis (care are un pic de staghorn ramas pe frunze, n-am avut rabdare sa-l pigulesc, dar sa vedem daca nu se duce de la sine), in spatele ei firele de nu era Porcu' sigur ce sunt (le-am pozat, se gasesc in album poate acum se identifica

), apoi Ludwigia repens. In spatele buturugii bacopa, in stanga ei Myriophilum tuberculatum si in spatele ei Ludwigia Cuba. Mai in stanga Rotala, dupa care Ludwigia repens rubin si cea mai din stanga, un fir de Rotala Macrandra.
Le-am pus pe toate scurte, sa nu mai trebuiasca sa tai o vreme (ma gandesc si la spatele meu

). Dar in principiu trebuie sa mai creasca in inaltime ludwigia repens, didiplis-ul, bacopa sa se vada de dupa buturuga si ludwigia cuba care sa se inalte peste myriophyllum (pe care am sa il tin sub nivelul cubei prin tundere), cumva sa se vada in scara, myriophyllum in fata si ludwigia cuba in spatele ei si un pic mai inalta. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic
Si dupa cum se vede, am schimbat pozitia buturugii.
Am vrut sa pun imaginile direct pe pagina, da sa moara bibi daca nimeresc care-i codul pentru forum, pe picasa nu-l gasesc si ce am incercat eu nu merge...Poate ma lamureste cineva.
Ca de obice, talentul lipsa si aparatul strica putin realitatea...arata mult mai bine in realitate. Si cred ca ar fi fost mai bine sa fi asteptat cu pozele pana maine dupa ce se limpezeste apa de tot...Dar asta este, eventual mai incerc si maine o sedinta foto.
LE: Ma tot uit la poze si mi-e ciuda ca nu ies/nu stiu sa le fac cum trebuie si strica aspectul...Maine am sa incerc niste poze noi si un filmulet.