| Message |
|
|
Asa am crezut si eu initial, apoi a mentionat omul de sotie si am dedus, prin eliminare  ca este celalalt mascul din poza
|
 |
|
|
Tubul ala gri este reactorul de denitrate, varianta DIY  Prima camera are skimmerul si tubul gri  , in a 2-a camera am matrix spurcat  de la tovarasul tau Batman  , in camera 3 sta relaxata la lumina calda niste macroalga daia rosie, iar in ultima camera este pompa de recirculare. Siliconul ala alb este cheia acestui acvariu  , sa vedeti voi ce SPSei cresc in el (in acvariu)
Si normal ca nu ai vazut ce aveam eu in sump, tu erai interesat doar de lampa ta
|
 |
|
|
Baaa, forumul asta are sunet????? ca eu mai ma scap cu 2-3 prostii pe gura si nu vreau sa auda asti mai mici
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ionute eu scap ma, ca n-au cum sa ma rabateze din cauza burtii
Danee!!, asculta-n coa la mine. Astia vin cu kamasutra la ei si te dovedesc. Nu te duce  . Te imbata repede, si tu cedezi , nu te uiti la ei ca sunt vulpi batrane?!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Aoleo! Sa-mi aduceti aminte sa nu vin la bautura cu voi
Sau daca vin, macar sa am ceva vaselina la mine
Vaselina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Io daca vin, vin insotit de martori , ma jur. Cu voi nu mai e'de gluma
|
 |
|
|
Gata, matrixul si ADA bio-rio s-au scufundat cu grija in sump  , fiecare in plasa/ciorapul aferent. Acum  cum sa va zic, unii stiu mai bine, altii o sa vada pe pielea lor  ma apuc sa indes matrixul in sacul de plasa pe care-l aveam si eu prin casa, dar nu aveam in ce sa bag ada bio-rio (cine a avut stie ca materialul asta este marunt de tot) si ma trezesc sa cer nevestei un ciorap : ''iubiiii , da si mie un ciorap dala da-l tau fin". Cand colo ea: ''vin-o si-l iaaa!!!''
Si uite asa greseala se plateste
|
 |
|
|
koala wrote:
ionut_dt wrote:Am spalat matrixul de la @Pavelescu ( el l-a folosit la acvariu plantat) in vreo 10 ape, apoi l-am pus in apa de ozmoza cu otet si a stat asa toata noaptea. II mai trag cateva clatiri cu apa de osmoza si il bag in sump. Sper sa nu mai contina ceva care sa-mi futa tot acvariul .
Ti-ai facut de lucru, degeaba... dupa cum ti-am spus, acu' cateva zile, era suficient sa-l clatesti si puteai sa-l bagi direct in acvariu.
Multam si tie de 100 ori  , dar m-am gandit ca .... apa aia tulbure de ramanea la fiecare spalare sa nu faca buba la nemo
|
 |
|
|
ptmdanezu wrote:
Nume: Daniel
Locatia: Bucuresti, Pantelimon
Ocupatia: Manager de brand
Varsta: 28 anisori
Stare civila: necasatorit dar ca si condamnat

.....si baiatul asta din prin plan cu drapelul cine-i???
Pune frate si tu poza ca aia din buletin ca sa te pot recunoaste pe strada
Scuze pt off topic
|
 |
|
|
Disciponel wrote: Am vazut pe shop.acvariu osmozoare...O intrebare de noob, amator, si etc...osmozoarele cu pricina se folosesc doar pentru acvarii sau si pentru hidratarea noastra cea de toate zilele/noptile? de ce intreb...is unii care zic ca orice filtru de apa sub 1000 lei e o -citez- "chinezarie scumpa si fara rezultate vizibile"
Aceiasi dilema o aveam si eu acum cativa ani. Raspunsul este simplu: la finalul instalatiei de osmoza faci un ''T'' sau ''Y''  unde montezi un filtru de reminelarizare.
Nu vreau sa vorbesc aiurea, dar sunt convins ca apa noastra de osmoza este mult mai calitativa fata de unele firme care comercializeaza ''apa de consum;;
|
 |
|
|
Asta eu, Ion , aka ionut_dt
Scuzati suzeta  , ma intelegeti de ce nu am last-o pana acum (34 ani). Pentru un pahar de sprit ma gasiti in Bucuresti, sos Giurgiului, iar ca ''giob'' eu sunt ala de vegheaza ziua si noaptea la nistea voastra
|
 |
|
|
Multam de raspuns Dragos, intreb ca sa fiu 100% sigur  nu prea e' loc de greseli fortate
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am spalat matrixul de la @Pavelescu ( el l-a folosit la acvariu plantat) in vreo 10 ape, apoi l-am pus in apa de ozmoza cu otet si a stat asa toata noaptea. II mai trag cateva clatiri cu apa de osmoza si il bag in sump. Sper sa nu mai contina ceva care sa-mi futa tot acvariul .
|
 |
|
|
Pai ma Blue.... indiferent unde ajungeam aveam 2-3 colegi acvaristi care sa ma viziteze. Asta ma consola tare mult
|
 |
|
|
Da ma fratilor, si uite asa il pierdeam dintre noi pe @donpisote
Serios nu-i de gluma. Si spre rusinea mea, am stat cu capcana vreo saptamana in casa. Bine ca n-a bagat nevasta mana in acvariu ca....... mi-arunca pe geam si nano ala mic cu betta
|
 |
|
|
Hai ca am depistat sursa care-mi facea un scurt
Noroc cu vecinu @donpisote care a venit la mine in vizita, si cum pentru el nu mai aveam papuci  , a ramas omul in picioarele goale. Atat i-a trebuit sa bage mana in acvariu fara protectie ca hop la piscat. Apoi am facut investigatie-politieneasca si am gasit cine era vinovat. Pompei Eheim 3000 i s-a .....dezlipit cablul protector in 2 locuri. Problema asta am mai patit-o la vreo 2-3 pompe. Exista vreo metoda de ''pastrare'' mai eficient a cablului???
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mama  , ce m-am umflat de ras. Eu credeam ca sunt singurul mincinos
|
 |
|
|
Aseara am dat o fuga pana la domn Pavelescu si m-am pricopsit cu cativa litrii de matrix si ada bio-rio + ceva ciupercute
Faza e' ca el le-a folosit la apa dulce ( materialul filtrant) . Erau pe forum ceva sfaturi cum se ''regenereza" matrixul asta cu ceva clor- otet dar nu gasesc
|
 |
|
|
|
Am vorbit cu Florentina (magicnature) si a spus ca aduce pe la sfarsitul saptamanii.
|
 |
|
|