| Message |
|
|
Apropo de taxele de transport, chiar vorbeam ieri cu un prieten care a venit si el in Rom acum de pasti , si-mi spunea ca Amozon.de nu percep taxe(cel putin la ei in Germania), ce uameni ie mentii astia
|
 |
|
|
Nu noi domne, aia care nu e' pe forumuri dastea cu pasiuni
|
 |
|
|
Cei 2 litrii de matrix???? nu vad nimic de ei  , la cine au ajuns, nu de alta dar am loc vreo 4 litrii la mine in acvariu
|
 |
|
|
Mda, deci tre sa mai fac un drum la magazin, dupa oo de artemie
|
 |
|
|
Hai ca am raspuns la tine pe topic faza cu eclozareea artemiei
|
 |
|
|
Spre rusina mea, nici artemia daia oua nu mai sunt in stare sa inviu. Acum 15 ani habar nu am cum de reuseam sa fac artemia.
Pana sa intru in bransa asta a marinarilor am avut tot felul de acvarii, ultimul fiind biotop mazon ( ancistus voalat,cory, neoni si scalari in black water). Faptul ca, zic si eu, puneam JBL Tormec am avut 4-5 ponte duse fb la capat de ancistrusi si numeroase depuneri de la scalarii koi. La astia din urma nu am reusit , recunosc nici nu m-am strofocat, sa duc o ponta pana la final
|
 |
|
|
quaz wrote:George, recunosc ca am mai multe pasarele... It-ul ca asta imi e meseria, pestii, apoi monezile antice... Daca ar sti nevasta-mea.... Ai de capu' meu...
Si eu sunt cu numismatica
|
 |
|
|
mamaaaa, faza cu "pasionali"mi-a placut. Dar fata de cine?????? Normal - de acvaristica
|
 |
|
|
Pai daca vrei sa scapi de el, fa si tu (glumesc) un test de vreo... 100ml apa , picauri fara numar .... si gata testul
|
 |
|
|
 Bune povetele aste mai Goeorge, dar cateodata viata ...filmul bate viata
Azi m-am dus sa-mi iau mancare pt cei doi nemo de la Coralis si abia gaseai ....2-3 artemii degerate. Apoi m-am dus la Hornbach Berceni si am gasit ceva acatarii la ei .
Pt pui nu cred ca aveau nimic, acu sincer sa fiu nici nu am intrebat
|
 |
|
|
Pe langa engleza mai tre" sa stim si ceva chimie, biologie, electronica lucru manual (DIY), musai limba romana  , deci acvristii nu-s chiar asa fotbalisti sau manelisti  Persoanele de fata (comunitatea ) se exclud
|
 |
|
|
O a nu stiu cata depunere
Pacat ca-i foarte greu cu cresterea puilor.
|
 |
|
|
Pai si cardinalii aia lui Shubi cum naiba au supravietuit???
|
 |
|
|
hai ma blue, ce naiba, inseamna ca nu esti marinar  . Eu m-am dus pana la Reefer la Buzau sa-i iau cubul. Mai vii odata in vizita, cica, la Buc si pleci si cu acvariu la gata
|
 |
|
|
|
La ai mei pe 13 (luni) le-a priit de ... depunere.Clovnii mei au aprox o luna de cand i-am mutat in noul bazin si deja au reinceput depunerile Pacat ca nu sunt eu in stare sa duc pontele la final, ca de fiecare data puii eclozeaza.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Asteptam sa ne zica unde este, apoi facem calculul iegzact pe cap de locuitor, si vedem de fapt ca abia ajung pestii la cateva cartiere.
Asa de cuiozitate, vazui pe net populatia hong kong 7,188 mil loc  , Bucurestiu aprox 2 mil
|
 |
|
|
Asta a ajuns pana in Asia!!!
Bravo lui
|
 |
|
|
Si daca tot aveam un hranitor automat prin casa, m-am gandit sa-l montez si pe el , cu ceva modificari
|
 |
|
|
|
uraaaa, a venit si la mine iepurasul !!!!
|
 |
|
|