[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_dt
Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Maine, ca acu' s-o stins lumina-n sat . Dar daca esti curios te invit sa o vezi personal
vreu eu Acreichthys tomentosus (mincator de aiptasia) pls
O poza de ansamblu
Multam Dane, hai ca vorbim maine
Hai ca o iau pe urma lui Dayan ala mic cu modificarile toata ziua-buna ziua

M-am gandit la o varianta cu o singura pompa de 1000l/h splituita in doua. Un traseu la denitrate si unul la matrix. Nu-i mai bine asa??? Sau este prea mica pompa pt un circuit de 100 CM cu 3 coturi pe traseu????

Robinet pt reglaj de debit pun, cum este si normal, pe ambele trasee.

Mda , hai ca mesteresc acum o prelungire si maine duc inapoi pompa la HB si o schimb cu una de 600 l/h
Aha deci, pompa tre sa stea intr-o camera unde apa sa fie cat mai curata. Dar tocmai acum am cumparat de la HB o pompa de 300l/h sa o infig direct in fundul reactorului. Cu o pompa asa mica + furtunul prelungit din camera pompei nu prea vad sa faca fata.

Sa schimb pompa cu una mai mare ?? Pompa acuala de la reactor este de 600l/h (am robinet pt debit redus ) si daca prelungesc furtunul s-ar putea sa am un debit de vreo 150-200l/h, exact cat am nevoi. Voi ce ziceti???
Dupa 3 luni si-un pic de la startare bazinul merge bine, zic eu . Testele nu prea ma multumesc dar sunt in limitele normale.

Coralii, aia putini care sunt , se deschid-hidrateaza, pestii, cei doi nemo depun non-stop, crevetii autohtoni se mentin si ei bine iar ca noua achizitie este un Emerald Crab .

Urmeaza sa mai cumpar ceva melci , gen nasarius, turbo, ca sa fac echipa cuc cat mai completa (mai am doi hermiti)

Lampa actuala cu leduri merge la jumatate din putere(am crescut treptat) si sunt multumit, la 100% plus 2-4 neoane de 24W consider sa este mai mult decat perfect

Eu acum, reactorul de denitrate il am pus in prima camera, acolo-i si skimmerul. Este mai bine sa mut reactorul in alta camera??? ma gandsc ca acolo vine apa cu tot felul de mizerii si se colmateaza Ma gandeam sa pun ciorap de prefiltrare dar ,,,,,lenea

Si ce daca unii muncim astazi
Vorbeste cu Florentina de la MagicNature.ro

Acum 2-3 zile avea vreo 3L
Mda, se pare ca nu sunt singurul cu disparitii misterioase . La mine din 5 creveti , care au fost aclimatizati vreo 3 ore,apoi pusi in maternitate daia din plasa si tinuti o zi juma acolo feriti de diversi ''pradatori'', constat cu stupoare ca decat doi se mai zbenguie prin acvariu.

La mine insa clovnii nu le dau atentie, cu toate ca abia ce au depus icre. Unul sunt sigur ca a mierlit ca am vazut o carapace ce plutea prin bazin, dar ceilalti doi???, sper sa fie pititi dupa pietre si , defapt, ies la plimbare doi cate doi
Pai la mine constatarea a fost facuta ''ín sosete'' de colegul @donpidote . Apoi de curiozitate am incercat si eu de cateva ori, si cu si fara sosete si simteam doar piscaturi. Aici am eu nelamurire, ce face ( in cazul meu pompa de recirculare) sa ''atenueze'' din intensitate?

Cu papuci nu am avut probleme
Aha, acum inteleg de ce spuneai ''NICIODATA'' sa nu te joci cu asa ceva ( defectiuni electrice in contact cu apa). Oricum , interesanta achizitia.

Acum, daca tot a aparut problema electrocutarii pun si eu , poate stupida intrebare, nefiind electronist, cum se explica daca in priza intra 220v nu te curectezi mortal la astfel de incidente, singura ''problema'' find doar piscaturi asupra mainilor, firesc

Sper sa nu fiu penibil cu aceasta intrebare

Toate bune, Ionut.
La multi ani fericiti Dragos !!!
Pocal-hontas, vad eu mai bine
Shubi wrote:Parca vad: apa sfintita de osmoza inversa

Tu vorbesti ma??!!??!! Parca vad : ''Posesor de CNC execut sicriu din plexi, cruce cu gravura ......etc"
ciprian wrote:Daca trgea de tine frate-tu sa violati vre-o baba,...erai la zduppf ,..cu el,..

asta-i tare, BLUE cel mai tanar babofil ???
Blue14 wrote:
elven wrote:ooo da si mie imi place topicul BLU e cel mai tare si cel mai cuminte

sfatu meu BLU fa-te preot !

Nici in gluma nu as zice ca ma fac preot!, nu suport sa stau mai mult de 5 minute in biserica, la manastirea aia doar am facut poze, nu am stat la slujba.....

Mai Blue !!!! tata doua lucruri a vrut sa faca din mine, acordeonist sau popa. Eu nu l-am ascultat si acum regret

Si poate cine stie, pana ajungi tu sa predici or sa tina slujbele 5 minute
ciprian wrote:Bravo Andy, un topic de succes,..si interesant,zic eu,..

Si sa vezi de aici in colo. Daca pana acum mergea ca unsa filiera vanzare-cumparare-donare, sa vezi de-acu: ''ba vreau si eu un tatuaj'' sau ''auzi, poti sa-mi faci si mie un stand din mahon cu insertie de nuc???''

Ceva de genu' ,cand eram mici la scola. Popescule, ce munceste taica-tu/maica-ta? La mine la scola asa era, fiecare parinte contribuia la buna stare a scolii
elven wrote:
ionut_dt wrote:Asta eu, Ion , aka ionut_dt

Scuzati suzeta , ma intelegeti de ce nu am last-o pana acum (34 ani). Pentru un pahar de sprit ma gasiti in Bucuresti, sos Giurgiului, iar ca ''giob'' eu sunt ala de vegheaza ziua si noaptea la nistea voastra

semeni cu Boureanu sa mor de nu !!!! image

ptiu drace, m-ai prins !!!

Am crezut ca trec neobservat. Acum daca tot sunt solo ( cica s-a despartit asta de Pelinel) ti-o pasez tie, ca vad ca esti colectionar de blonde

Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Go to: