| Message |
|
|
|
Stau foarte prost cu memoria, as citi degeaba. Iar cu axatul, chiar nu stiu ce merge, pe ce sa ma axez.
|
 |
|
|
|
Stai linistit ca nu esti singurul. Mie mi-au disparut 2 gupy din acvariu. Probabil l-au mancat ceilalti pesti, acum depinde cat de nemancati au fost.
|
 |
|
|
|
Am facut o maternitate de nota 2. Din teava, sarma si perdea. Pana acum am cusut la ea. Dar nu a iesit chiar rau, nu ma intereseaza sa am prea multe moly. De inceput as vrea sa ma axez pe scalari, gurami si holpo. Cand consider ca am si eu putin mai multa experienta, si bani de un acvariu mai mare, ma bag pe africani. Pana atunci, astept sfaturi. Pe ce sa ma axez de inceput?
|
 |
|
|
Am ventruze, am sarma imbracata, dar nu am plasa. Deci tot degeaba sunt 
|
 |
|
|
|
Nu fac improvizatii de genu asta, astept poate fac rost de o maternitate, sau poate gasesc sa iau niste bani imprumut si cumpar una. Mersi pt sfaturi si pt ajutor. Raman dator.
|
 |
|
|
|
Temperatura e de 26*, momentan nu am alt acvariu si nici o maternitate. Sunt zob la capitolul bani, trebuie sa fac rost de una.
|
 |
|
|
kazaku wrote:
kazaku wrote:
cingo171179 wrote:black molly
la aceasta specie nu se vede punctul de gestatie
Cam asa arata. Nu am reusit sa fac poze mai bune pt ca nu vin in fata si nu prea se vede bine in acvariu.
|
 |
|
|
kazaku wrote:
Cam asa arata. Nu am reusit sa fac poze mai bune pt ca nu vin in fata si nu prea se vede bine in acvariu.
|
 |
|
|
|
 |
|
|
|
Negre. Atat stiu.
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum trebuie sa arate, e transparenta pata. Nu am terminat ciclarea de facut si e cam ceata in acvariu, iar nermernica sta numai langa filtru, unde e si mai inchisa culoarea. Altfel ii faceam o poza.
|
 |
|
|
|
Am o moly-e care are burta mare, nu stiu daca a mancat ca sparta sau daca e gravida. S-a retras impreuna cu partenerul (prietenul) intr-un colt si de vreo 2 zile stau acolo. Cum imi dau seama daca e gravida, sa o mut in nascatoare?
|
 |
|
|
|
Probabil. Dar pt moment sunt in tratative cu cineva sa dau betta la schimb pe pesti din aia ventuza. Sper sa rezolv sau sa gasesc pe cineva care are si care vrea sa facem schimb.
|
 |
|
|
|
Am dat cu magneti doar in partea de sus si pare zgariata sticla. Cat despre pesti. Poti sa stai linistit ca nu mor, nu au nici un motiv.
|
 |
|
|
|
Inca o intrebare. La magneti pt curatat geamul, pe partea interioara arata ca un arici. Daca dau asa cu el zgarie geamul. Mai trebuie pus ceva pe magnet?
|
 |
|
|
|
Am inteles. Ideea e ca nu prea imi vine sa ii sinucid pe aia care nu am ce sa fac cu ei. Daca as gasi sa ii dau la schimb, ar fi ceva.
|
 |
|
|
razvan_tazu wrote:Donez mascul matur Cichlasoma dimerus
Valabil doar pentru Bucuresti
Mai e valabil?
|
 |
|
|
|
E de 130L , nu de 60.
|
 |
|
|
Danutzelu1999 wrote:S-ar putea ca betta(daca este mascul)sa ciuguleasca cozile pestilor guppy in special masculilor de guppy,masculul de betta confundandu-i pe guppy cu alti masculi de betta din cauza cozii mari a masculilor guppy
A ciupit doar masculi cu cozile negre si albastre. Pe aia rosii de ce nu ii ciupeste? Sau aia rosii nu sunt masculi? Am inteles ca femelele gupy sunt simple, doar masculi sunt colorati.
|
 |
|
|
|
Chiar, cat de praf sa fi sa scrii la moli ca sunt carnivore. Pe mine era cat pe ce sa ma pacaleasca.
|
 |
|
|