[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut Godea
Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea

Ana-Maria Kozma, redactor la Agentia de Presa Mondena, a scris un frumos articol despre Aquascaping si despre mine: Va rog rog frumos sa dati share pe facebook la articol.

http://www.agentiadepresamondena.com/aquascaping-ionut-godea-peisaje-in-acvarii/
Multumesc mult!! Ma bucur ca apreciezi munca mea.
Va multumesc frumos!!
Multumesc mult!!
O surpriza pentru mine a fost faptul ca acvariul meu a aparut intr-un articol pe Headlines & Global News (HNGN):http://www.hngn.com/articles/23778/20140205/wonderful-world-aquascaping-designers-create-elaborate-scenes-underwater-living-art.htm
@ koala - Multumesc!!

@ Alex - Multumesc mult pentru cuvintele frumoase!! E o onoare pentru mine sa primesc aprecieri din partea ta, ca profesionist, cat si din partea atator persoane. Cu ceva timp in urma ma uitam pe site-urile de acvaristica atat din tara, cat si din strainatate si admiram pozele cu acvariile de acolo. Sincer, nu ma asteptam sa devin destul de cunoscut in lumea acvaristica. Ma straduiesc sa fac o treaba cat mai buna si incerc sa vin cu ceva nou in fiecare setup si sa fiu original. Cat despre actualul setup, il mai las sa se dezvolte, vegetatia sa acopere cararea. Sa stii ca ma gandeam cu putin timp in urma sa fac un scape montan, dar astept primavara sa merg la cules de pietre potrivite.

Multumesc inca o data!!

@ kirucd - Si eu eram curios. Multumesc pentru sustinere!!
Poza noua:

image
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. M-am jucat cu niste crengi care pur si simplu le-am pus in apa si am facut o poza, inainte a duce setup-ul la un alt nivel. Am achizitionat niste frumosi tetra.

X-ray Tetra:

image
Un experiment:

image

Ce parere aveti?
Multumesc mult!! Sunt bucuros ca iti place!!
O poza care imi place foarte mult:

image
Multumesc!! Ma bucur ca iti place!!
Black neon tetra:

image
Multumesc!!
Va multumesc tuturor pentru felicitari si pentru cuvintele frumoase!! Sunt foarte bucuros. Va doresc sa aveti un An nou bun, cu multe realizari!! Va multumesc ca imi urmariti jurnalul.
Multumesc!! Nici nu ma asteptam si nici nu stiam de concurs. Din atatea setup-uri si din atatia membrii de pe forum, e o surpriza.
Am primit un cadou foarte frumos de la cei de pe forumul ukaps.org - Best international aquascape done by a ukaps member - the winner is Ionut Godea with Peisaj - http://www.ukaps.org/forum/threads/winners-of-the-ukaps-awards-2013.30823/
Camera: Canon PowerShot SX50
F-stop: f/3.4
Exposure time 1/320 sec.
ISO-800
Exposure bias: -0,7 step
Focal lenght -4mm
Max aperture: 3.53125
No flash
Multumesc!! Sunt onorat!!

Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Go to: