[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut Godea
Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Nu cred ca e vorba de numarul votantilor. In clasament Polonia ocupa locurile 2, 9 si 16. Cum se explica acest fapt?
Romania e pe locul 20?
Totusi nu vad alte tari in lista - Italia de exemplu.
Pacat! Si sistemul de votare e cam aiurea. Cine are chef sa se logheze, si sa dea note la 143 de participanti? Doar rudele si prietenii apropiati. Si nici aceia.

L.E. Ar fi bine daca am vota pentru compatriotii nostri. Ce conteaza cateva minute care si asa le pierdem aiurea cateodata?
Multumesc mult Humbert! sunt onorat! E de vina si poza. Uite de exemplu, mai luminata:

image
Multumesc mult!!
@ Sebastian Costin - Multumesc mult!!

@ dandumitru - Nu o stiu... Exact. A fost o singura roca si am spart-o si am folosit toate bucatile in asa fel incat sa arate asa.
Multumesc mult!! Am avut bile JBL sfaramate.
Multumesc inca o data!! Ceea ce e interesant la acest setup e faptul ca e facut dintr-o singura piatra.
@ geani - Multumesc mult!! Ma bucur ca iti place! Dar mai am pana mult pana la castigarea unui concurs de profil.

@ Ar159 - Niste pietre mai mari.
Volumul acvariului: 20 l
Dimensiuni: 36 x 24 x 31 cm
Filtrare: Hailea internal filter - original, 200l/h;
Lumina 9 w / 8 ore pe zi;
Varsta acvariului: aprox. 2 luni
Pesti: Pristella maxillaris
Plante: Hemianthus callitrichoides Cuba, Vesicularia dubyana Christmas, Utricularia graminifolia, Limnophila sessiliflora, Hydrocotyle tripartita, Micranthemum umbrosum, Ceratopteris thalictroides, Eleocharis parvula, Hemianthus micrantemoides, Echinodorus tenellus, Heteranthera zosterifolia
Fertilizare: Easy life Profito, Easy life Fosfo, Easy life Nitro and Easy Carbo.

Informatii aditionale: 40% schimb de apa o data pe saptamana.

image
Va multumesc mult pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase. Voi deschide un jurnal pentru nano pentru detalii.
@ stefanp - Iti multumesc din inima pentru aprecieri!! Succes si tie!!

@ maryusdv8 - Multumesc mult!! Detalii urmeaza...
Gata!

Poza finala acvariu nano 20 de litri:

image
Plantele au crecut in voie, insa urmeaza un nou setup in bazinul mare. Cel mic e gata. Azi fac poza de final.
E o poza de la vechiul setup. Am multe poze care nu le-am aratat inca
Scape

image

Surpriza!! Voi pune o poza cu el gata peste ceva timp.
@ petrutz2003 - Am descoperit intamplator. Cateodata.

@ Alex - Multumesc frumos!! Acvariul e un Hailea 20, cu toate originale. Lumina 9 w, iar plante vor fi HC si moss. Am pus doar cuartit alb, fara substrat fertil. Voi pune cateva bile fertilizante sparte de la JBL. Am mers pe alb pt ca face un contrast frumos intre pietre si nisip. Puteam opta pentru o culoare mai galben-ocru, insa asa da mai bine. As fi vrut si eu Seiryu, insa am spus sa incerc si cu pietre autohtone. De fapt e o singura piatra pe care am spart-o in bucati. Incerc sa fac si eu ceva nou, diferit. Sper sa iasa ceva frumos. Multumesc mult inca o data pentru sfaturi si pentru incurajari.

Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Go to: