[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ionut Godea
Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Dimensiunile acvariului sunt 101x41x50 cm, este produs de firma Juwel, fiind un Rio 180, avand masa, filtrul intern, neoanele si incalzitorul originale (numai pompa am up-gradat-o - are 1000 de litri/h). Lumina este asigurata de neoanele T5 Juwel Daylight si Nature de 45 de w fiecare, si intervalul este de 9 h din 24, interval reglat printr-o priza programabila.
Substratul este JBL Aqua Basis, pietrisul este de tip cuartos, feltilizantii sunt de la Easy Life: Easy Carbo, Profito, Fosfo si Nitro. Co2 introduc atat sub forma lichida (Easy Carbo) 5ml/zi cat si sub forma presurizata, butelie de CO2 - 3 bule pe secunda.
Plantele care le am in acvariu sunt urmatoarele: Utricularia graminifolia, Rotala rotundifolia, Echinodorus tenellus, Hemianthus Micrantemoides, Pogostemon helferi.
Fauna este compusa din urmatoarele specii: 10 hyphesobrycon herbertaxelrodi (neoni negri), si un Otocinclus affinis, 3 melci Anentome helena, 1 melc Neritina natalensis, si un numar necunoscut de creveti Neocaridina heteropoda "red".
Decorul este compus din pietre de origine vulcanica. Schimb de apa saptamanal 32 de litri de la robinet. As dori sa va arat poze cu acvariul de la inceput si pana in prezent. Enjoy!

image
By ionutg at 2011-12-08

image
By ionutg at 2011-12-06

image
By ionutg at 2011-12-11

image
By ionutg at 2011-12-21

image
By ionutg at 2012-01-15

image
By ionutg at 2012-01-21

image
By ionutg at 2012-01-27

Ultima poza e de astazi, dupa ce ieri a fost sesiunea de trimming.

Orice pareri sau critici sunt binevenite. Ape limpezi!
La Multi Ani!!!
Multumesc, plantele mai au de crescut, trebuie sa le dau si o forma, inca nu e gata.
Va multumesc frumos! Un up-date al acvariului:

image
By ionutg at 2012-01-21

image
By ionutg at 2012-01-21
Dimensiunile acvariului sunt 101x41x50 cm, este produs de firma Juwel, fiind un Rio 180, avand masa, filtrul intern, neoanele si incalzitorul originale (numai pompa am up-gradat-o - are 1000 de litri/h). Lumina este asigurata de neoanele T5 Juwel Daylight si Nature de 45 de w fiecare, si intervalul este de 11 h din 24, interval reglat printr-o priza programabila.
Substratul este JBL Aqua Basis, pietrisul este de tip cuartos, feltilizantii sunt de la Easy Life: Easy Carbo, Profito, Fosfo si Nitro. Co2 introduc atat sub forma lichida (Easy Carbo) 5ml/zi cat si sub forma presurizata, butelie de CO2 - 3 bule pe secunda.
Plantele care le am in acvariu sunt urmatoarele: Utricularia graminifolia, Rotala rotundifolia, Echinodorus tenellus, Hemianthus Micrantemoides, Hemianthus callitrichoides - Cuba, Pogostemon helferi.
Fauna este compusa din urmatoarele specii: 10 hyphesobrycon herbertaxelrodi (neoni negri), si un Otocinclus affinis, 3 melci Anentome helena, 1 melc Neritina natalensis, si un numar necunoscut de creveti Neocaridina heteropoda "red".
Decorul este compus din pietre de origine vulcanica. Schimb de apa saptamanal 32 de litri de la robinet.
Ma numesc Ionut si sunt din orasul Bacau. M-am alaturat acestui forum pentru de a cunoaste oameni noi si a schimba pareri. In copilarie, am avut un bol de 10 litri de sticla, ornat cu 3 pietre si cateva plante, locuit de cativa pestisori. Dupa ceva timp, mi-am dorit din nou un acvariu.

Asadar acum doi ani am inceput cu un acvariu Hailea de 60 de litri:

image
By ionutg at 2012-01-15

care a devenit:

image
By ionutg at 2012-01-15

Dupa cateva luni mi-am luat un acvariu Rio Juwel de 180 de litri:

image
By ionutg at 2011-01-17

Care intre timp a devenit asa:

image
By ionutg at 2011-01-15

Acum un an am decis sa fac un nou setup:

image
By ionutg at 2011-12-08

Si prezent:

image
By ionutg at 2011-12-06

Cam atat, sper ca nu v-am plictisit, dar am dorit sa fac un fel de profil, o prezentare a trecutului meu acvaristic in imagini.

Forum Index » Profile for Ionut Godea » Messages posted by Ionut Godea
Go to: