[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dozer
Forum Index » Profile for dozer » Messages posted by dozer
Gata! Am finalizat achizitia, dar nu Juwel ci Eheim. Din Hornbach - 120x40x50, cu stand, lumina 2x38 w. Stand-ul e superb ca design, dar dpdv al lucraturii, daca il faceam eu la un atelier de mobila, era de 10 ori mai rezistent. In afara de fixarea clasica a placilor de pal, nu are alte intarituri. Calitatea acvariului e OK, estetic de nota 10. Pretul: 1273 Ron cu totul. Ca filtru extern am luat Eheim 2213 classic. Sper ca n=am facut o alegere gresita. Urmeaza amenajarea si sa vad cum fac sa-i adaug lumina suplimentara. Pana una alta, sunt incantat de alegerea facuta...
Mda, m-as fi mirat sa poata scoate diferenta asta de pret... Si stand-ul de la Juwel e enorm de scump. Mi se pare exagerat sa coste 850 ron. O sa ma duc printr-un pet shop sa vad cu ochii mei ce are masa aia de costa cat juma' de dormitor...
OK, ai pe PM.
Am o intrebare... Credeti ca exista falsuri la acvariile Juwel? Am gasit oferta la un magazin on line acvariu+stand la pret mai mic decat e doar acvariul in orice alta parte. Exista oare posibilitatea sa vanda altceva pe post de Juwel? Pentru ca altfel nu-mi explic diferenta atat de mare de pret.
Un Rio 300 de exemplu merge cu tot cu masa la cca. 2800 ron. La baietii de care zic, pretul e de doar 1700 ron.
Ce ai facut pana la urma? ma bate si pe mine gandul la un Rio 300. Se potriveste la fix ca dimensiuni pt unde vreau eu sa-l pun si principalul argument il reprezinta estetica... Acum o intrebare referitoare la lumina: e loc pt montarea de neoane suplimentare, exista la ei ca accesoriu suplimentar, sau trebuie sa fac eu inprovizatii sa le pot fixa?
Salut,
2 intrebari... e dintr-o singura bucata, sau sunt mai multe bucati puse una peste alta? Si cam ce dimensiuni au....
Multumesc.
Ma gandeam la niste africani....

Pretul e totusi cam sus fata de ce imi imaginam eu... Cred ca o sa ma mai gandesc la alternative.
Multumesc.
Salutare,

Stie cineva pe unde se mai gasesc acvarii juwel in Bucuresti si pe la ce preturi? M-ar interesa un Rio 300 sau 400. Vreau un acvariu mare, (3-400 litri) si sunt curios cam la cat a ajuns...
Daca mai stiti voi si alte solutii cu acvariu complet echipat (capac, lumini, filtrare etc.), va rog nu ezitati...
Multumesc.
Niste dimensiuni cam atipice.... are ceva intaritoare? Poti sa pui niste poze?
Ei da, se pare ca am identificat si alga mea.... Asta e, din topicul asta
Acu' intrebarea e cum scap de ea. Sau mai bine zis cum o pot tine sub control, pt ca in cantitati rezonabile nu arata rau de loc in substrat. Numai ca in ultima vreme a prins curaj si a inceput sa creasca mai mult decat ar fi estetic... o mai tund la fiecare schimb de apa, dar e rebela rau...
Ceva sugestii?
"Acvaristica practica" a Dlui. Oprea e OK. Cel putin mie cand eram la inceput mi-a fost de mare ajutor. Mi s-a parut mai simplu sa gasesc o informatie repede intr-o carte bine structurata, de la care sa plec eventual in documentarea pe net. O recomand.
Bun asa.. O sa incerc sa ajung duminica. Trebuie doar sa ma informez de ora si loc. Sper sa gasesc pe forum. Bafta!
Pana la urma care este diferenta intre bleheri si rhodostomus?
Da, rhodostomus sunt niste pesti interesanti. Cred ca stau cel mai grupati dintre toate caracidele pe care le-am vazut pana acum. Mai am pe langa rhodostomus si gymnocorymbus ternetzi, alte specimene interesante....
Vreau bacopa. Daca are cineva de dat, mi-ati fi de mare ajutor.
10X
Arata bine. Astept cu interes sa-l vad cu pesti si dupa ce se mai "aseaza" plantele. Ce pesti vrei sa pui in el?
Ce fel de colisa? Cat sunt de mari?
merci.
Deci egal cu zero. Pana la urma e teapa noastra, ca nu ne-am interesat inainte sa cuparam plante.... se ne fie invatatura de minte pe viitor.
Am incercat si asta. Intr-adevar, problema cu lungimea se poate rezolva asa, dar de intins tot se intinde prin tot acvariul. Si apoi frunzele taiate cam putrezesc la capat si arata cam urat. Sunt decis sa renunt la valisneria. Oricum va trebui sa refac cat de curand tot set up-ul acvariului, substratul are deja 2 ani si ceva si e destul de imbacsit, plus ca atunci cand l-am pus, fiind la inceput, am pus cam 4 cm nisip peste care am cam 1.5 cm pietris, iar nisipul ala de la fund, in afara ca imi ia din spatiul acvariului mare lucru nu prea face...
Daca postai anuntul acum 3 zile iti dadeam o sacosa! Si stau chiar langa Udriste... Daca mai ai rabdare cateva saptamani pana mi se mai regenereaza prin acvariu, cu mare placere...

Forum Index » Profile for dozer » Messages posted by dozer
Go to: