| Message |
|
|
|
Salutare,
Dupa ultima curatenie in acvariu am ramas cu noua criptocoryne.
Doritorii le pot ridica din zona Udriste - Matei Basarab.
|
 |
|
|
|
Inca dispo.
|
 |
|
|
|
Inca disponibil. Haideti repede pana nu ma razgandesc, ca oratania e simpatica in felul ei...
|
 |
|
|
|
Donez pleco albino cca. 15-17 cm, mare mancator de alge.
|
 |
|
|
foarte eficient cu algele paroase. Mi-a curatat o buturuga in doua zile. Anunt inca valabil! 
|
 |
|
|
|
Schimb pleco albino de cca. 16-17 cm cu ceva ternezi, khuli sau plante cu crestere lenta.
Daca e cineva care-l vrea si nu are ce sa dea la schimb, sa ma contacteze totusi, gasim noi o solutie..
|
 |
|
|
|
Am spalat doar "pasla" de deasupra... deocamdata debitul e bun, asa ca ma limitez la atat...
|
 |
|
|
|
Cam care e intervalul in care ar trebui curatat un astfel de filtru? Al meu merge de prin ianuarie si nu mi-am bagat inca nasul in el. Ce operatiuni trebuie facute cu ocazia curatarii? E cazul sa inlocuiesc ceva din mediile de filtrare? Multumesc anticipat.
|
 |
|
|
|
Are un amic de-al meu, si mi s-a parut foarte bine inchegat. Zi-mi si mie unde ai gasit?
|
 |
|
|
|
Salut. M-ar interesa si pe mine cativa d-aia mici.. da-mi te rog tel tau pe PM. MErci.
|
 |
|
|
Eu am avut un Fluval 3+ in 70 de litri timp de 3 ani de zile, de care am fost foarte multumit. Silentios, eficient, usor de intretinut. Iti recomand sa-l iei cu un debit corespunzator acvariului tau si sa nu cazi in tentatia de a-l lua mai mare. Asa nu vei fi nevoit sa=l tii pe minim sau sa faci tot felul de artificii sa-i reduci din debit. Fluval 2+ cred ca e o alegere buna 
|
 |
|
|
|
Ceva magazine unde asi putea gasi niste scalari frumosi?
|
 |
|
|
|
Vreau 4-5 scalari pui. Cine are de dat, va rog dati de stire.
|
 |
|
|
|
S-A DAT!!!
MULTUMESC.
|
 |
|
|
|
In cazul acvariului Juwel, desi descrierea lor suna asa: "Dimensiuni: 121x51x62 cm - 300l; masa: h 73 cm. Echipat cu lumina, filtru, incalzitor", cand le-am cerut sa-mi spuna daca e si masa inclusa, mi-au raspuns sec ca nu. Asadar, doar acvariul e in pretul ala.
Iar Ehaim am luat de la Hornbach, din Berceni. 1273 costa acvariu+capac+lumini+stand. Filtrul e separat, 214 ron daca nu ma insel...
|
 |
|
|
|
@Geo
Sunt foarte interesat si facem si schimbul cu valisneria. Ai pm cu nr. meu de tel.
@danyer
Vin eu fara nici o problema.
Din pacate maine sunt plecat din Bucuresti, dar ma intorc Duminica. Daca e OK, ne auzim la un tel si vedem cum ne intalnim.
Multumesc
|
 |
|
|
|
Tocmai pun pe picioare un nou acvariu. Am nevoie de ceva plante pentru el. Orice propunere e binevenita, dar caut in special echinodorus tenelus, bacopa, ludwigia si rotala. Pot sa dau la schimb valisneria sau cryptocoryne, nu stiu exact ce varianta.
Astept ofertele voastre.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Se vinde acvariu 96 litri brut (cca. 72 litri net), productie Cleo Prest. Oferta cuprinde acvariu, capac, 1 neon 18W (se poate monta si al doilea), filtru intern FLUVAL 3 Plus, incalzitor SERA 100W. Bonus cca. 15 kg de pietris granulatie 1-2 mm pt substrat. Il vand din motive de up-grade, mi-am luat unul mai mare...  .
Pret per total 200 ron.
Acvariul va fi disponibil in cca. o saptamana, dupa ce il golesc. Cei interesati sa ma contacteze pe PM.
|
 |
|
|
|
Salut, vreau si eu daca mai ai. Ti-am dat si pm. Multumesc.
|
 |
|
|