[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onur99
Forum Index » Profile for onur99 » Messages posted by onur99
865 si 840 daca aveai doua 865 era si mai bine.
Azi am achizitionat un PH-controller care este alimentat la 110v. Are adaptor de la 220v la 110v darnu am electrovalva. Ce electrovalva ar merge la acest controller? Am butelie de 10l si regulator MESSER.
Este Mayaca Fluviatilis este foarte pretentioasa la lumina CO2 cit si la fertilizare. Am avut un fir mic de credeam ca se duce acuma am o tufa mare. VAL daca ai nevoie iti dau citeva fire. Este o planta superba.
Apa din CONSTANTA este foarte dura dupa cum zici si tu la PH 7-7,5 si kh 17 vei avea nevoie de un osmozor mai intii sa ai in acvariu un KH 4-5 care este cel mai indicat. La ultimul test facut la apa de la retea avea PH7.6 GH23 si KH 14.
Cei de la ADA au becurile HQI de 8000k cu adaos de lumina verde de unde si denumirea ADA GREEN. Am comandat eu 2 becuri care trebuie sa soseasca si o sa pun niste poze cu acvariul plantat. Cu toate ca in procesul de fotosinteza culoarea verde nu este agreata de plante. Momentan am bec BLAU de 6500k cu o tenta de culoare albastra plantelor le merge foarte bine.
Salut Luka si bine ai venit. Frumoase poze.
Salut Razvan ti-ai luat inima in dinti si ai facut-o si pe asta.Inca un acvarist de top din Constanta. Iti apreciem experienta.
Constanta este in top. Salut PAPILON bine ai venit sigur o sa ai ce invata de pe acest forum.
Bne ai venit ELVIN. Ne bucuram sa avem inca un Constantean prinre noi.
O sa vin cit de curind cu poze noi mai ales ca am facut mici schimbari in acvariul cu plante. Am mai scos din unele plante si am mai pus altele noi. Multumesc VAL , plantele luate de la tine au prins foarte bine. Problema este ca nu ma pricep bine cu postatul pozelor specialitatea mea este alta dar gasesc eu o solutie.
http://www.youtube.com/watch?v=MjXt2tfU06U
http://www.youtube.com/watch?v=oNCmqWhAwWw
Va saluta din Constanta, Sergiu (onur99). Citesc cu mult interes articolele de pe acest forum si vreau sa zic ca am invatat foarte multe lucruri noi. Am inceput cu acest hobii din anul 1990 cu un acvariu de 50L, iar acuma am ajuns la 3 acvarii, unul de 400l cu discusi, unul de 300l nou acuma pt plante si unul de 120l stril cu 5 Cioc de Papagal (preferatii sotiei si baiatului meu). Ultimul acvariu construit este cel de 300l, pt plante 110x50x60. Substrat de la Dennerle+pietis de 1-2mm cu incalzitor de substrat de la RENA fara controler. Fertilizarea Dennerle SYSTEM SET(E15, V30, S7) si Planta GOLD7 si Ferropol24 zilnic. CO2 Presurizat butelie de 10l cu reactor extern Tornado, filtrare Fluval 405. Iluminarea am o lampa HQI 150W DE 4300K(caut un bec de 6000-6500k dar nu am gasit),si 2x39w t5 865. Plante: Anubias Barteri, Limnophila Aromatica, Didiplis Diandra, Pogostemon Helferi, Hemianthus Micronthemoides, Maiaca Sellowiniana, si Echinodorus Amazonicus. Pesti: 40 Neoni, 6 Sae si 6 Pomaceea. Pana acuma plantelor le merge bine urmez schema de le Dennerle si nu am inca alge. O sa revin cu niste poze si filmulete.

Forum Index » Profile for onur99 » Messages posted by onur99
Go to: