[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onur99
Forum Index » Profile for onur99 » Messages posted by onur99
Donez acvariu 40l doar pt Constanta. Contact pe PM.
Nu, 99 nu este virsta mea este anul de nastere al fiiului meu iar Onur este numele lui, iar Dragos cit priveste acvaristica de pe vremea lui raposatu ai dreptate ni se gasea nimica dar totusi era o pasiune si atunci si incercam sa o facem cit mai bine la timpul respectiv.
Noi babalaci ne-am chinuit de pe vremea lui raposatu sa facem acvaristica.
Alex bine ai revenit.
Foarte frumos Narcis succes mai departe.
Foarte frumos Costi.
Eu iti recomand sa alegi tuburile de la JBL foarte bune sint 865 sau 965 dar nu prea le gasesti la Constanta ma refer la t5 ca t8 gasesti cite vrei. 840 este si 830 este bun in conbinatie si cu alte tuburi dau randament bun.
Daca vrei T5 gasesti la Claudiu la Balada sint de la JBL are toata gama eu iti recomand si de 39w care au 845mm iar drosere electronice gasesti la Brik cel mai ieftin 4,5ron bucata iar restul imaginatie pt bricolat la capacul tau. Mai gasesti t5 la EUROVIAL 830 si 840 sint bunicele.
Foarte frumos Cipriane.
Aia este o tije pe care o sa-ti apara pui mici iar daca ai conditi iluminare fertilizare CO2 poate sa ai si flori.
Salut Narcis bine ai venit inpresionant acvariu si mai ales numarul de plante. Boala cu discusi este grea ma intreb cind te vei apuca din nou de ei?
Mai ai discusii si ce varietati sint?
Coletul a ajuns foarte bine la CONSTANTA. Multumesc foarte mult plantele sint superbe sint deja in acvariu.
Mihai86 incearca sa schimbi tuburile vechi de un an gasesti la EUROVIAL neoane gama FILIPS vezi ca au 865, 830, 840. Valva solenoid nu iti trebuie decit daca ai PH controler sau o priza programabila sa-ti inchida si deschida valva. Succes!
Salut vreau si eu tot 12 fire la Constanta. Am vorbit cu VAL si le poti trimite toate la un loc intr-un singur colet. Trimit adresa pe PM. Multumesc mult.
Da VAL planta se dezvolta normal. Lastari care apar au frunzele in forma de ac cilindrice cum spui tu.
Salut VAL nu esteo planta pretentioasa eu o tineam in tufe si crestea foarte repede nu este o planta emersa. am facut un nou set-up si am scoso din acvariu daca mai ai nevoie o gasesti la SABRI am dus ieri o sacosa de plante.
Multumesc pentru informati. Cred ca asa o sa fac . Voi cauta un transformator de la 110v la 12v si o sa iau o electrovalva la 12v.
L a fel este si la mine. Din controler iese o priza pt electrovalva. Multumesc VAL.

Forum Index » Profile for onur99 » Messages posted by onur99
Go to: