Ok,
Pe scurt, am incercat cu 3 ture de larve de la aceeasi femela (am 3 masculi si o femela adulta). Femela tine ouale sub burta cam 4-5 saptamani la temp de 25 de grade. Cand vezi ca masculii incep sa se agite tare prin acvariu - o iau complet razna

atunci femela se aproprie de momentul in care leapada ouale de sub burta. In momentul acela o mutam intr-un borcan de 2 litri unde o tineam pana ieseau larvele. Eu am patit ca in prima sau a doua noapte in borcan sa iasa deja larvele
Larvele traiesc max 6-8 zile in apa dulce, timp in care trebuie mutate in apa sarata.
Eu am folosit un acv de 20l cu apa sarata(34ppm) - lucru care a dus pana la urma la rezultate slabe deoarece a fost foarte greu sa tin NO3-ul sub control, si din aceasta cauza am pierdut 2 ture de larve. Recomand un acvariu de 50l cu apa sarata pentru reproducere (evident ciclat).
Mancarea pentru larve este iarsi o problema dupa cum veti vedea in articolele de mai sus.
In una din ture am ajuns la un succes partial, in sensul ca am ajuns ca 4 larve sa se dezvolte in adulti. Prima problema a fost prinderea lor din acvariul cu apa sarata, care s-a dovedit foarte dificila.
I-am tinut 3 zile in borcane incercand sa scad salinitatea pentru ai pregati de apa dulce. Dupa ce i-am pus in acv de apa dulce, au disparut in cateva zile, probabil pt ca nu au fost aclimatizati corect la apa dulce.
Cam atat ca am obosit si mi-e foame