| Message |
|
|
|
Daca se mai baga cineva la un transport in Cluj, vreau si eu 5 creveti
|
 |
|
|
Bine ati venit pe forum domnu doctor
Un acvariu lat de 75 arata foarte bine, insa daca e inalt de 85cm e dificil sa asiguri lumina necesara pentru corali pretentiosi.
Ce sistem de overflow vei folosi? O sa mergi be bean animal?
Avand in vedere ca 2 acvarii curg in acelasi sump trebuie avut grija sa nu dea apa pe afara cand se ia curentul.
Succes la noul proiect!
|
 |
|
|
|
E bestial acvariul, dar mai ales filmarea il pune in valoare!
Cu ce aparat e facuta?
|
 |
|
|
|
Si un FTS
|
 |
|
|
Daca alga rosie nu o mananca Flavescens, Scopas ori iepurele, cu siguranta o mananca Cypraea 
|
 |
|
|
|
Si a) si b) e ok, dar eu zic sa mergi pe varianta b)
Apa bagata de autocompletare in plus e de cantitate neglijabila, deci nu-ti fa griji in privinta asta.
Legat de estimarea de 2-3 litri pe zi, eu zic ca o sa ai mai multa apa evaporata, mai ales din cauza temperaturii din casa...
|
 |
|
|
Felicitari pentru rezultat.
Se vede ca totul a fost gandit foarte mult inainte de implementare si admir rabdarea si si bibileala lui Radu 
|
 |
|
|
|
Arata mega ultra super bestial!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ledurile ieftine chinezesti au de obicei unghi de 120, dar veifica la CREE pt ca ale mele albe au 90 grade si le-am lasat fara lupe.
|
 |
|
|
Subscriu 
|
 |
|
|
|
Cel mai probabil la pompele care se invart si nu mai trag lichid, furtunul din interior nu mai este elastic. Acela e o consumabila ce trebuie schimbata. Daca deschizi capul pompei peristatice o sa vezi.
|
 |
|
|
Arata bestial!
Felicitari, parca ma impingi si pe mine sa fac un perete de piatra 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Domnul levi alt piaptan de overflow nu am gasit, asa ca am ramas cu grilajul de la un cos de fructe de 3lei 
|
 |
|
|
|
Radiatorul e de la tme.eu, pe vremea aceea a costat 330ron, model RAD-A6023/1000
Tevile intre timp le-am mai redus, nu se mai vad asta tare acum .
|
 |
|
|
Multumesc dom primar! 
|
 |
|
|
Planul este sa pun un Jarduino pentru lumini, ventilatoare si prize, dar mi-am cam prins urechile la partea de dimare( a mers in teste dar pe urma nu am mai reusit sa-l fac sa mearga) si entuziasmul meu pentru partea asta de DYI a cam scazut si acum componentele zac in cutii...
Momentan ELN-urile merg pe un controller Typhoon imprumutat de la Broxlin  si neoanele pe o priza programabila.
|
 |
|
|
|
Animale curente:
Flavescens, Scopas, Siganus Puelloides, Anthias, 2x Kaudermi, 2x Ocelaris, yelow goby, 3 creveti de marea neagra, 1 Tiger cowrie, 1 Strombus, stea nisip, nasarius
Corali, mare parte din bunavointa lui Zsido: Padurice de Kenia tree, brain coral, euphilia, montipora, GSP, Tubipora,pulsing Xenia
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|