[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cip
Forum Index » Profile for cip » Messages posted by cip
Azi mi-am cumparat acvariu, pompa si incalzitor, dupa ce , acum o saptamana mi-am luat un capac misto!
Saptamana viitoare va avea si locuitori, dar pana atunci, o sa pun o poza sa vedeti cum arata asa, nou nout, ca scos din cutie. Sunt tare mandru de el!
Stie careva cum se ataseaza poza? Ce trebuie sa fac?
multumesc[/img]
sunt pe cale sa imi fac si eu un acvariu, al doilea. primul l-am avut acum 5 ani, unul de vreo 50l.
din putina mea experienta pot sa iti spun ca xipho si guppy nu sunt foarte pretentiosi si e foarte posibil sa aiba si pui intr-un timp scurt, fara ingrijiri speciale.
scalarii sunt mai agresivi ,in combinatie cu celelalte specii, ai mei tot timpul ii ciupeau pe ceilalti , care erau mai mici ca ei.
asa ca , e decizia ta
capacu l-am luat de la un magazin din cluj. am inteles ca se poate comanda orice dimensiune. pe site-ul www.hagen.com se pot vizualiza toate ofertele lor.
poze inca nu am , ca abia peste o saptamana vine acvariul, apoi tre sa gasesc niste plante misto . a propos, ce recomadati?
azi am dat comanda la acvariu.pana la urma m-am hotarat la 80/35/40
mi-am cumparat si un capac Hagen Waterhome. arata super misto, abia astept sa fie gata acvariul saptamana viitoare sa ma apuc de treaba.
multumiri celor care au raspuns
da cat de inalt e acvariul tau? eu asta vreau sa stiu
tocmai, nu stiu care e gustul meu
e clar ca lungimea sa fie 80, asa se potriveste in casa
nu stiu cat de inalt sa il fac , de aceea am intrebat, iar capacul ala e misto.
oricum, nu vreau mai lat de 35
da am gasit un capac misto de 35 latime, asa ca 80/35 e batut in cuie
si eu ma gandeam la 40 inaltime
salutare
intentionez sa imi fac un acvariu de 80 lungime, 35 latime
din experienta voastra, care ar fi cea mai potrivita inaltime dpdv practic dar si estetic?
am gasit si un capac din acela misto din plastic negru la aceste dimensiuni

Forum Index » Profile for cip » Messages posted by cip
Go to: