[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu_B
Forum Index » Profile for Radu_B » Messages posted by Radu_B

Vand acvariu Juwel Rio 180 litri cumparat de nou in 2015.
Vine doar acvariul, lumina si doua reflectoare pentru cele doua neoane.

Doar pentru Bucuresti si Ilfov. Pot asigura transportul in caz de nevoie.

Pret: 400 ron
Butelia CO2, reductorul si electrovalva vor fi destul de costisioare mai ales daca le iei noi (mai ales ultimele doua) si de calitate.
Deoarece mergi pe sump va trebui sa bagi un pic mai mult CO2, deci butelie mai mare (> 5 litri as recomanda). Ai centru de reincarcare in Caracal?
Te-ai gandit cum dizolvi CO2-ul in apa?
Da, e totul OK. Ne bucuram ca ti-am fost de folos

Topic closed!
Pai ce vrei sa faci cu el?
Pune o poza cu ceva asemanator.
@Faye: La microsorium nu te-ai gandit?

Creste chiar mai usor decat anubias-ul si se prinde de pietre si crengi.
Cum dracu' se mai deschide usa aia cu comoda pusa in fata ei???

LE: Cu apa oxigenata ai dat gres pentru ca ai adaugat cantitate mai mare decat trebuia sau ai tinut-o prea mult timp in acvariu. Daca tin eu bine minte maxim era 1ml/1 litru de apa dupa care schimb de 50% de apa.
In general, e folosita pentru tratamentul local (cu seringa) pe anumite tipuri de alge in acvariu plantat. Nu's ce sa zic in al tau.

Melcii, de obicei, o mierlesc. Pomacea??? Da-i in masa...eu am facut o data si nu am stiut si mi-au murit 3 neritine
Nu's ce sa spun...s-au tinut ghinioanele scai de el.
Totul parea bine, pana cand Blondu' s-a luat in gura cu un ancistrus.
Dupa, probabil, a avut o criza a varstei mijlocii cu ...gayii aia; nu mai intru in detalii.
Si-a revenit rapid si parea pe drumul cel bun cu astia noi.
da, l-o ajuns blestemele: ori a celor din MUIE ori a comunitatii LGBD.

Totusi, Koala e un fel de pasarea Pheonix a acvaristicii. Eu, mai in gluma - mai in serios, ma bucur pentru ghinionul lui. Ar fi fost teribil de plictisitor sa stea zeci de ani cu Oscarii aia (n.r. imposibil pentru el )

Am avut si eu un lemn care facea aceleasi "bobite" mici, tari si negre (l-am aruncat)
In acelasi timp, aveam si alte lemne care nu aveau aceasta problema.

Deci, problema cred ca este la felul/tipul/esenta lemnului.

Salut,

Am nevoie de cateva fire de LIMNOBIUM LAEVIGATUM (2-3 ca stiu ca se inmultesc repede)
Pot da la schimb melci asasini, guppy endleri sau microsorum pteropus.

PS. Daca aveti si un "fir" de microsorum pteropus trident ...ar fi super.
PS2. Fara boli, fara alge, va rog

Merci,
Radu
Buna venit in Romania!
Zi-ne de acvariu ...asa-i ca esti ocupat cu el chiar in momentul asta?
n3bunyky wrote:... aceasta se introduce direct in acvariu cu ventuze ...

Din linkul tau:
1. Il processore non è impermeabile, tenerlo lontano da acqua e vapore

Sa-i spui si cumparatorului ca-i impermeabila ca el e prost si nu stie
Cel mai probabil: https://www.google.ro/search?q=hole+in+the+head+fish&oq=hole+in+the+head+fish&aqs=chrome..69i57j0l3.7035j0j4&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Eu iti recomand gama Classic (iti alegi tu cum vrei mediile de filtrare)

http://www.happypets.ro/1822-filtru-extern-pentru-acvariu-eheim-2213-classic-250-4011708220429.html

Altii prefera experience sau professionel(dar care e MULT prea scump pentru bugetul tau)

http://www.happypets.ro/336-eheim-experience-250-2424-4011708240700.html
Mai bine ne-ai spune care e bugetul
O fi fost sanatos tun
Ai lui MihaiF sunt bolnavi.

Lasand gluma la o parte e posibil ca acel peste sa nu fi fost tropical.
Acum vreo sptamana am gasit un pui de vrabie pe jos. L-am luat, l-am admirat si l-am dat cativa metri mai incolo unei pisici. Nevasta'mea inca-i socata!
Arata bine dar pietrele sigur nu sunt calcaroase, da?
Problema de curent poate fi rezolvata cu o pompa de aer pe baterii (sau mai multe pompe in functie de nevoie, de exemplu, una pentru display si una pentru sump).
Iei un bidon de apa de 5l sau de 10 l (in functie de cat material bio ai), ii faci gauri jur imprejur, pui la fundul bidonului piatra de aer de la pompa, bagi bidonul in acvariu, scoti mediile bio din filtru (de prefreat sa fie in saculeti) si le bagi in bidon, dai drumul la pompa de aer.
In felul asta se oxigeneaza apa pentru pesti cat si pentru bacterii.
Iti recomand sticla de Carpatica pentru ca e patrata si are gaura mult mai mare.
Identifici cauza, o elimini si faci schimburi de apa pana dispare.
BBA-ul este una dintre cele mai dificile alge de eradicat. Nimeni nu va sti EXACT sa-ti spuna de ce a aparut si cum sa scapi de ea.

Forum Index » Profile for Radu_B » Messages posted by Radu_B
Go to: