[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: 2AlanH
Forum Index » Profile for 2AlanH » Messages posted by 2AlanH
Disciponel wrote:Nici nu am presupus asta (ca esti incult)....eram un pic distrat...scuze...cand ma refeream la "muti" voiam sa acopar o arie mai larga...in ideea ca nu fac miscari bruste ori alte zgomote...se mai aude cate un plescait de apa...dar nu face asta parte din rutina lor fie ea diurna ori nocturna...

Nu-i nimic, nu m-am suparat
Eu ma refeream la sarituri prin apa si cele asemenea... Bineinteles ca nu sunt asa de incult incat sa nu stiu ca pestii sunt muti
Si acum ultima intrebare a mea deocamdata : Ajuta mult substantele conditionere? Mai trebuie sa pun apa la declorizare sau scade timpul ciclarii?
Incepator fiind , am multe intrebari legate de pestii pe care vreau sa mi cumpar.
Vreau sa pun un acvariu la mine in camera si aici de obicei dorm si musafirii. Asa ca va intreb : Pestii fac multa galagie noaptea (tetrazoanele si sanitarii cory ) ? Eu stiu ca sunt specii diurne.
deci , cred ca am sa iau niste substrat nutritiv si il acopar cu cel decorativ... Desi o persoana mi-a zis ca avea plante in acvariu si le tinea in pamant in ghivece si pestii i-au trait atat de mult incat se mirau ca nu mai mor odata , dar poate a fost o exceptie
eu am citit undeva ca nu este obligatoriu sa pui substrat nutritiv , mai ales la plante mai nepretentioase, e adevarat ? Se poate pune nisip simplu atata timp cat nu are calcar si il spalam ?
Buna! Stiu ca vi se va parea o intrebare cam prosteasca , dar pot sa pun putin pamant (cernoziom) in loc de substrat nutritiv pentru plante sau imi otravesc pestii ?
Buna ziua ! Vreau sa va intreb daca intre speciile de cory (panda, sare si piper, albino, etc. ) este vreo diferenta sau sunt 100% aceiasi pesti numai ca colorati altfel? Pot locui de ex 2 panda cu 2 julii sau se pot incrucisa ?
Si inca ceva : care e diferenta intre Barbus tetrazona si Barbus Pentazona ? Pentazona se potrivesc cu Tetrazona ? Pentazona se corceste cu tetrazona ?

Buna ziua ! Aceasta este prima mea postare pe forum .
Vreau sa populez un acvariu de cca. 55 l (60x30x30) cu 6 tetrazona si vreo 4 sanitari cory si am cateva intrebari :
1. Acvariul e destul de mare ?
2 Daca iau vreo 4 tetrazona tigru si 2 verzi se inteleg ?
3. Stiu ca mai am mult pana atunci, dar tetrazona verde se incruciseaza cu ceilalti ?
4. Daca considerati ca acvariul e prea mic , ce pesti mi-ati recomanda pt. inceput (inafara de vivipari)?
Astept raspunsurile voastre

Forum Index » Profile for 2AlanH » Messages posted by 2AlanH
Go to: