[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: 2AlanH
Forum Index » Profile for 2AlanH » Messages posted by 2AlanH
Si inca ceva (ca sa nu mai deschid atatea toppice ) , de cati litri de apa are nevoie minim o familie (2 femele si un mascul ) de gurami pitic (pe care Nu ii voi pune in cilindri , ci in acvariu normal ). Am niste apa la ciclat cu ornamente cu tot in acel cilindru si o colega trebuie sa imi dea un acvariu si cred ca e cam mic (din cate am vazut are vreo 10-20 l ) si daca are min 15-20 l as vrea sa imi iau ori betta , ori vreo 3-4 vivipari, ori o familie de gurami daca le ajunge spatiul.
Deci , sa inteleg ca nu se streseaza in vase cilindrice ?
Nu era nimic legat de comertt .
Am citit ca daca le pui ni?te puncte de reper (plante , pietre ) s-ar putea sa nu se "deregleze de cap " si altundeva zicea ca betta merg in vase dinastea
Si încâ ceva : ?tiu ca pe?tii nu se ?in in boluri (deci , in acvarii sferice ) , dar in vase cilindrice se pot tine daca au un volum potrivit pentru pe?ti ? Si de curios întreb : de ce nu se pot tine in bol ?
Mul?umesc mult pentru sfaturi
O alta întrebare pentru cei ce a?i de?inut betta : Sunt rezisten?i la boli ? Am v?zut cum arat? pe?ti bolnavi de dropsy , ochi umfla?i si altele si arat? hidos .
Ok , merg pe mana voastra si nu pun , desi pe alte site-uri scrie ca e foarte bine sa pui.
Pesti betta au nevoie de putina sare in apa chiar daca sunt sanatosi si de aceea intreb
deci, se poate folosi si iodata , sa inteleg ?
Buna ! Ce fel de sare se pune intr-un acvariu cu betta ? Trebuie sa fie neaparat neiodata ?
Deci cred ca am scris topicul acesta de vreo 5 ori si tot nu mi s-a salvat din cauza unei erori ...Deci , nu ma pricep deloc la electronica , iar acvariul va fi plasat departe de priza , iar momentan nu are cine sa ma ajute. Pot sa folosesc o varianta de iluminat f?r? cablu ? Îmi cer scuze daca întrebarea apare de mai multe ori
Va întreb pentru ca am v?zut pe net ni?te plante foarte frumoase la un pre? bun numai ca zicea ca sunt ?inute in inel si nu ?tiu daca sa îmi iau sau nu
Si încâ ceva : cum sunt plantele vândute in inel si daca sunt mai sensibile decât cele din ghivece ?
Eu ?tiu ca anubiasul nu are nevie de substrat nutritiv . Alte plante ce nu au nevoie de substrat mai sunt ? Daca da sa îmi da?i ni?te exemple, dar sa nu fie plante plutitoare
Buna ziua ! Ce pute?i sa îmi spune?i despre acest peste ?
Am un acvariu dintr-un fel de plastic alb si doar in partea din fata are sticla. Cred ca e un fel de PVC . Ar putea fi toxic pentru pesti ? Iertati-ma ca pun intrebari banale, dar vreau sa fiu sigur, ca incepator .
Nu vreau sa imi suprapopulez viitorul acvariu , dar as vrea pe langa pestii acestia sa mai adaug 1-2 din alta specie care sa dea putina culoare (stiu ca nu se inteleg cu pesti voalati ) . Ce pesti ar mai merge ? Ar trebui sa ma opresc la ei ?
Dar despre Animal Center , de pe str Ploiest (Multiplex Leul parca ii zicea la cladirea aia ?) , ce ziceti ? Pe net am vazut ca au plante acvatice mai ieftine ca in restul magazinelor
Buna ziua ! Mai stiti si alte pet-shopuri in Cj-N decat Zoomania din IuliusMall?

Forum Index » Profile for 2AlanH » Messages posted by 2AlanH
Go to: