[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgemonda
Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
.......mai lasa si tu restaurantele si schiatul si pune bani deoparte.
Fara floricele viata e pustiu
O sa iti cumperi lampa, sau o sa continui proiectul cu domn' doctor???
Mda.......pe vremuri doreai doar gsp, ferm convins ca nu o sa aspiri la mai mult
Bun venit in lumea adevarata a floricelelor
Ce poze urate!!!
maruska wrote:

@dan.pavelescu, apreciez bunatatea sufleteasca!
Sincer cred ca jumatate din succes ti se datoreaza, alga de la tine chiar a facut o diferenta! Iti multumesc inca o data!

Ce alge??????? .....ca eu nu stiu despre ce vorbiti
+100 domn' doctor.
Foarte frumos bazinul. O feerie de culori.
Nu-l am!
CatalinBarbu wrote:
georgemonda wrote:

Si pe tanti aia cum o chemi daca ai vreo urgenta ?

.....o suni pe duduia asta sa-ti dea nr-ul .... de tel.

Frumos!!!!!

.......un singur lucru ai putea sa mai faci bazinul asta......,
O sa fie de efect.
Bafta si asteptam evolutia....
Din nou acanul rosu. Cred ca il cunosc .
Supe fain.
Foarte frumos pestelele......si bazinul.
Pe moorish l-am avut si eu pentru doua zile , mi-e tare drag. Candva o sa mai incerc cu unul. Bafta cu el, mai ales ca e singur in bazin (peste mare).

.....taie in felii subtiri o radacina de ghimbir si pune-o in sump, in ciorapul de prefiltrare, eu asa am facut de fiecare data cand am bagat un nou peste in bazin.
Noi de cand te asteptam.....
Ce de culori!!!!
Din cauza parametrilor foarte mici , eu am inceput sa hranesc mai bine. Vedem.....
Zsido wrote:
georgemonda wrote:Ai un tel cu camera buna .

Si un bazin fain!

Da, foarte fain.
.......si nu demult voia sa renunte......
Ai un tel cu camera buna .
Si o mica istorie....
Dupa sosirea noilor pesti, navarchus si naso, din cauza unei hraniri mai abundente si a instabilitatii sistemului,
am avut o invazie puternica de ciano, care pur si simplu mi-a sufocat toate algele din refugii si logic ca parametrii s-au dus in poola .
Am fost pe punctul sa scot afara toate bazinele si sa ma pis pe ele refugii. ...noroc cu doamna mea, si cu Peti deasemenea, pentru pastilele trimise si pentru ajutor si intelegere
Am scapat de ciano, am facut rost de alte alge, (multumesc Adivb si Batman), si acum pot sa spun ca am refugii cu maxima eficienta.

Naso a plecat spre alte plaiuri, in schimb navarchus-ul, dupa ce a facut misto de mine trei saptamani fara sa manance nimic,,,,, acum e cel mai mare mancau,
e singurul peste din bazin care papa tot ce dau hrana....alge, creveti tocati, congelate de tot felul si vreo sase feluri de granule , ce mai , e un peste mirific din toate punctele de vedere.
Azi am facut si teste: no3 0 maxim 2 ,iar po4 sub 0,01.
Buna.
Am vrut sa postez la plantate, da mi-o fost frica de critica aspra a lui Gabi Csi Porcu, ....lipsa scape-ului.
Asa ca pun aici la marine, plantatele mele.

Forum Index » Profile for georgemonda » Messages posted by georgemonda
Go to: