Message |
|
multumesc
ozi buna
|
 |
|
buna seara
ma intereseaza si pe mine niste corali dar cam peste 40 de zile(ai mei cam se duc pe apa sambetei).
acum sunt cu acvariul in tratament.
ozi buna
|
 |
|
buna seara! pesti au devenit mai sfiosi.
comportament ciudat la viridis/ stau toti 3 pe o piatra pe fundul bazinului.
au mancat toti(un semn bun).
dupa toata neglijenta de care au avut parte in ultimele doua luni, doua perechi de discusi azi au icrat.nici nu stiu de cand nu le-am mai facut schimb de apa.
ozi buna.
|
 |
|
scuze!!!!!!!
ozi buna
|
 |
|
doresc sa achizitionez o lampa la un acvariu marin la unpret decent.
Lungime acvariu 1300 mm.
rog oferte.
|
 |
|
salinitate 1008 ,acvariu stabil, teste nu am mai facut.
mancalar apa dulce de gris.
coralii oduc foarte prost in acvariul mic. euphilya caput.schimb am facut la doua zile 10%.se duc!!!!!!!!!.
asta e. acum nu mai dau inapoi.
|
 |
|
sper ca vreodata sa il am sieu in acvariu. este fantastic.
ozi buna.
|
 |
|
la multi ani!!!!!ffffffffoarte frumos bazinul.
aceiasi parere cu koala, mai ales ca i-am avut pe amandoi.(zebrasomele)
ozi buna
|
 |
|
georgemonda wrote:pesti putini(6),corali ioc.creveti, crabi, melci ioc, asa usor sa intreti un marin sa tot fie.spatiu acvariu mult.
cred ca ma apuc sa-i reproduc.da nu stiu care cu care sa-i imperechez, ca de ales perechi nu se aleg.
ozi buna
|
 |
|
pesti putini(6),corali ioc.creveti, crabi, melci ioc, asa usor sa intreti un marin sa tot fie.spai acvariu mult.
cred ca ma apuc sa-i reproduc.da nu stiu care cu care sa-i imperechez, ca de ales perechi nu se aleg.
ozi buna
|
 |
|
si cu Suri!!!! daca ii e foame mai am eu ceva . putin da bun.
ozi buna.
poze...........
|
 |
|
buna seara. aveti dreptate cu reeful lui Carbone.splendid. un marinar desavarsit. mai ceva ca Base.
dar originalitatea reefului tau..........
ozi buna.
|
 |
|
buna seara. spectaculos si impunator.
ceva ce muritorii de rand nu vad numai la tv.
sa va bucuratii de el. ozi buna.
|
 |
|
evolutie acvariu stabila . pestii au inceput sa ciuguleasca.incet.
stocul s-a mai marit cu un clown tomato.l-am avut in sump si am uitat de el.
l-am mutat din displey pentru ca era singur si s-a purtat foarte urat cu ceilalti 4 clowni(acum plecati pe alte plaiuri).
im rest liniste si pace.
ozi buna
|
 |
|
buna seara si La multi ani!!!! multumesc pentru interventie si pe la sfarsitul lunii cand vin pestii osa comand sigur. am mai auzit de produs si se pare ca e chiar eficient.
dupa experienta avuta osa imi iau toate masurile de precautie.
ozi buna.
|
 |
|
pai prima poveste o am pe post de reteta tratament,a doua pe post de stimulent.
no co si rimat.ozi buna
|
 |
|
sunt nou pe forum.acum am terminat de citit tot topicul.
fara cuvinte!!!!!!ultrafrumos acvariul.de coperta si de studiu.
splendoarea acestuit displey ma convins sa trec si la marin.
sa va bucurati de el.
la multi ani si ozi buna.
|
 |
|
pe cat de frumoasa povestea pe atat de frumos acvariul. sa va bucurati de el si sa impartasiti incontinuare si la altii din experienta d-voastra.
|
 |
|
asta dimineata pe moarte acum mananca ca un nebun. na mai fost asa hapsan de vreo 10 zile. cred ca l-am drogat.si nu se mai freaca nici de pietre.
o sa fac un tratament la intreg bazinul.
|
 |
|
dupa tot chinul, asta de dimineata xanthurumul alb de gris. asa era de infestat ca a stat sa-l prind.era-n deriva(si-n gura avea gris).nici nu sa uitat la mancare.
i-am facut obaie intr-un vas cu 5 litri de apa in care am pus 2 capace de Korallenzucht KZ Resistant Fish Concentrate(mi-a trimis Peti de la BAIA MARE).
dupa 20 de minute l-am scos si l-am pus in acvariu.
era de ocuratenie imaculata. nu mai avea nimic alb pe el. de-aveam de la inceput acest tratament!!!!!!!!!!! il recomand.
dupa masa osa le dau mancare sa vad rezultatul.
|
 |
|