Message |
|
as vrea io!!!!!!! multumesc pentru sustinere.
|
 |
|
buna seara! aia 5 mai sunt xanthurum 1,cromis 3, cardinal1.
|
 |
|
la multi ani si multi pestani!!!!! ca la mine-i goliciune c-au plecat in alta lume.
un colind de amaraciune.
salinitate 1009, parametri apa buni(la cata apa am schimbat!!!!!).
si de acum incepe marea asteptare.
oseara placuta.
|
 |
|
buna seara. prima zi fara nici un deces (defapt nu prea mai are ce,5pesti din 18)salinitate 1011 trebuie sa mai astept sa curga apa ro.doamne ca multa mai trebuie pentru diluatie.
maine cred ca osa ajung la 1008. va multumesc pentru ajutor.
sa aveti un an nou fericit.
|
 |
|
MULTUMESC PENTRU SFATURI.si LA MULTI ANI. o seara placuta.
|
 |
|
multumesc si LA MULTI ANI!!!!
|
 |
|
pai macar sa glumim ca indata intram in noul an, da fara pesti marini.. azi m-am ocupat serios de discusi ca i-am cam uitat. de acum trebuie sa ma interesez de un nou stoc de marini
|
 |
|
va multumesc foarte mult pentru sfat.o sa astept.am comandat acvariu carantina. o seara placuta.
|
 |
|
salinitate 1011.stoc pesti supravietuitori xanthurm 1,chromis viridis 3,cardinal 1,diamond gobi1.
de acum trebuie sa ma gandesc la urmatorul stoc.
|
 |
|
d-voastra de unde va procurati pestii???? multumesc. ma intereseaza ca nu mai am.
|
 |
|
multumesc pentru informatie,dar dupa cum a-ti spus ecam tarziu.pe viitor.oseara placuta.
|
 |
|
doresc sa achizitionez o lampa 120cm la un acvariu marin. va multumesc.
|
 |
|
in ritmul asta in cateva zile osa raman doar cu xanthurumul(E SINGURUL CARE MANANCA CEVA) .
|
 |
|
salinitate coborata la 1013. domnisoara plecata. doua colonii de euphilia rapuse(nu stiu de ce). dezamagire maxima. un singur peste mananca(slab).
cred ca pe viitor osa am doua acvarii cu discusi.cred ca am avut cea mai scurta si nereusita incursiune in ale marinelor
|
 |
|
ma uit la acvariul cu discusi si am un sentiment de vinovatie fata de el pentru ca l-am cam neglijat in ultimele 2luni.si pentru ce?????nervi,insatisfactii majore,munca,si nu in ultimul timp pierderi majore morale si Financiare .
da asta e mergem inainte si caram apa.pesti ce mai sunt refuza hrana. o noapte linistita sa aveti.
|
 |
|
cred ca si domnisoara nu apuca dimineata. am coborit salinitatea la 1016 in dupamasa asta,maine osa continui.pestii refuza hrana. sa le fie de bine.
|
 |
|
cum intretin acvariul cu corali,creveti si melci???????am la el lampa,pompa valuri si incalzitor 25 grade. va multumesc.
|
 |
|
salinitatea e tot ca aseara dupa masa osa mai fac un mic schimb sa o reduc.urmatorii pe lista de plecare cei 2 clovni.sunt jalnici.  ma intereseaza un refractometru. va multumesc.
|
 |
|
s-a dus si hepatusul. la cat afost de infectat a fost un adevarat supravietuitor. de la el a inceput totul......
|
 |
|
doresc sa cumpar un refractometru. care sunt cele mai exacte si mai usor de calibrat???si de unde? va multumesc
|
 |
|