Salut,
Numele meu este Bogdan Lungu, probabil marea voastra majoritate ma cunosc si mi-au trecut pragul casei. Stiu ca parereile despre persoana mea sunt impartite de aceea mi-am facut mai intai o scurta prezentare la rubrica "despre noi".
Am sa scriu aici insa cateva randuri despre mine si experienta pe care o am in domeniul acvaristicii marine:
Am o experenta in domeniu de 25 ani iar la baza sunt inginer in acvacultura ,piscicultura.
Detin un brevet de instructor scufundari NAUI( salvare recuperare) cu un curs de mediu marin, fotografie si filmari subacvatice dar si cu atestat de arheologie marina.
Am in garajul meu mai multe bazine de apa sarata unde am facut nenumarate experimente de crestere si inmultire de diferite specii de animale marine iar odata cu timpul am inceput pe alocuri si comercializarea unora dintr ele.
Am muncit aproape 10 ani ca sa imi pot atinge visul de a avea atat de multe bazine cu apa sarata stranse la un loc, un loc unde ma simt ca langa "o mica mare"

, acvariile mele avand in total aproximativ 20 tone de apa.
Imi doresc sa discutam si sa dezbatem impreuna subiecte din domeniul acvaristicii marine, va invit chiar in casa mea la un gratar sau o bere

pentru a putea discuta pe indelete despre acvarisitica marina; un domeniu, care evolueaza dupa parerea mea, la fel de repede ca medicina sau biologia
Deoarece timpul nu imi permite sa accesez pe cat de mult mi-asi dori acest forum putem discuta de asemenea si telefonic, numarul meu fiind 0722455092.
Va prezint mai jos o scurta lista a vietuitoarele ce le veti gasi la mine si pe care le pot si comercializa, bineinteles preturile sunt negociabile in limita bunului simt. Le-am pus in euro deoerece sunt mai usor de calculat.