Message |
|
Multumesc frumos pentru aprecieri, va astept pe toti.
Daca vreti intr-un weekend ne putem strange si la un gratar.
|
 |
|
sunt din mediterana.
|
 |
|
waterlife wrote:caluti de mare doreste cineva?
pentru intrebari suplimentare aveti nr-ul meu de telefon mai sus
Am uitat sa precizez ca ii dau gratis, mi-a nascut acum 2 zile si am vreo 300 de puiuti  . Problema e ca trebuie sa scap repede de ei, care doreste il astept mai intai cu un telefon.
|
 |
|
caluti de mare doreste cineva?
pentru intrebari suplimentare aveti nr-ul meu de telefon mai sus
|
 |
|
la comenzi mai mari de 50 de lei primiti gratuit 4 creveti de marea neagra.
blenny sfinx = 15 euro
blenny pavo = 20 euro
|
 |
|
la orice comanda primiti bonusuri suplimentare sau discount-uri.
|
 |
|
orio wrote:Si eu am fost acum cativa ani la dnu Bogdan si am ramas uimit ce are acolo.
S? va pregatiti sa sta?i cateva ore la el cu as nu sc?pa?i cu una cu doua de la el.
Va astept cu placere oricand vreti sa veniti, va rog insa cu un telefon inainte.
|
 |
|
waterlife wrote:
dan.pavelescu wrote:De sambata si pana acum trebuia sa am 8 raspunsuri, 3 caiete de sarcini si coada la oferte, mai ceva ca la vot
Nu-l sun pe nea Dragos, ca mi-e rusine 
vino la mine ca am vreo 3 tone
dane daca ai nevoie de piatra vie se gaseste
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:De sambata si pana acum trebuia sa am 8 raspunsuri, 3 caiete de sarcini si coada la oferte, mai ceva ca la vot
Nu-l sun pe nea Dragos, ca mi-e rusine 
vino la mine ca am vreo 3 tone
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Cu salimetrul m-am parlit si eu, imi arata ca am undeva la 1024 si in realitate aveam mai mult de 1030.
E bun doar pentru aproximatie, daca vrei masuratoare exacta, un refractometru e sfant.
cand al cumperi al verifici an apa de ozmoza trebuie sa arate 1000
|
 |
|
georgemonda wrote:un sfat va rog. stie cineva ceva despre salimetru electronic Trans Instruments Marine Salt Testa?indica salinitatea corect?
o alta varianta este o lampa uv de 75w cu 2 guri de absortie la nivelul nisipului intr-o parte si alta a acvariului si o lasi sa mearga o luna .
|
 |
|
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
Blue14 wrote:Aia de pe piatra aia nu mai au aiptasia, oricum inainte sa ii trimit ii verific si daca e ceva inlatur dracoveniile....
De cand cu hiposalinitatea nu prea mai a aiptasii (de aceea o sa-mi iau pepermint si nu imi mai iau tomentosus).
ai ancercat cu no3-po4 x cu seringa de insulina direct in gura
frumosi zoasi aia roz din poza sant ai tai
dai cu nopox si ai sa vezi un pic de rabdare si se dezintegreaza
a picat netul
nu mai elimina nimic se chirceste si moare
pepermintul nu o sa faca nimic
|
 |
|
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
Blue14 wrote:Aia de pe piatra aia nu mai au aiptasia, oricum inainte sa ii trimit ii verific si daca e ceva inlatur dracoveniile....
De cand cu hiposalinitatea nu prea mai a aiptasii (de aceea o sa-mi iau pepermint si nu imi mai iau tomentosus).
a picat netul
nu mai elimina nimic se chirceste si moare
|
 |
|
waterlife wrote:
waterlife wrote:
waterlife wrote:
a picat netul
|
 |
|
waterlife wrote:
waterlife wrote:
|
 |
|
waterlife wrote:
|
 |
|
|
 |
|
Blue14 wrote:
darthradu wrote:Ca si vietuitoare vad ca aveti chestii destul de rare si pretentioase, ceva pentru "incepatori"? Inafara de piatra vie 
Da-i un telefon ca a zis ca nu prea are timp.......sigur are......
Multumesc.
Imi este mult mai usor daca ma sunati, nu prea imi permite timpul sa verific forumul.
Pe langa acvarii am in curte mai multe tipuri de pasari.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ce sunt balaurii aia? Un fel de sepii?
Da, daca iesi cu familia vreodata spre palatul Mogosoaia te astept pe la mine sa le vezi.
|
 |
|
BellaBeatrice wrote:Superb as vrea sa vad indeaproape
oricand aveti timp va astept cu drag, ma puteti suna la 0722455092 sau 0767272041
|
 |
|