Message |
|
Demoaselele le pot lasa la 50 ron / buc.Saptamana viitoare vin altele.
|
 |
|
vand antiphos ATI 100 ron/litru,sare ATI 12 ron/kg,biodigest 3 ron/fiola,biooptim 3 ron/fiola,srtontiu 3 ron /fiola,iod 3 ron /fiola.
Mai am vrac clorura Mg,clorura CA,clorura k,carbonat de sodiu (soda ash),bicarbonat de sodiu,carbonat de calciu,buffer kh,buffer kh ph,iodura de potasiu,clorura de strontiu.
Solutie pt tratamente curative corali pe baza de iod.
0722455092
|
 |
|
am ceva dar inca nu suficienti pt vanzare trebuie sa apara si pontele de la caluti si trebuie sa am .
pt. ce vrei
|
 |
|
vand purec de balta viu productie proprie pentru pesti pretentiosi ,caluti ,corali etc.100grame scurs de apa 20 ron.
Alga Nanocloropsis 2 litri 25 ron.
|
 |
|
dau la schimb caulerpa prolifera sau chetomorfa pentru alte macroalge.
0722455092
|
 |
|
cumpar ,sau schimb pesti si nevertebrate pentru fraguri de gorgone color cu simbionti.
|
 |
|
crysiptera parasema 10 buc 60 ron/buc. ,chrysiptera hemicyanea 10 buc 60 ron/ buc.
|
 |
|
vand ocelaris 2-3 cm 20 buc 50 ron/buc
|
 |
|
Da le fac aclimatizare si deparazitare interna si externa 5 zile
|
 |
|
Salut preturi la ocelaris 50 roni la demoasele parasema sau hemicianeea 45,miercuri plec la wiena dupa pesri care vin din bali daca vrei ceva suna te rog pe mob. Cand ma intorc undeva pe 13 mai o sa stiu si restul de preturi.vreau sa aduc si niste zoanti mai spec. Si macroalge.
|
 |
|
maine vin 20 occelaris,5 parasema,5 hemicyanea,10 kauderni ,clarki.
|
 |
|
melcu wrote:Indicat este sa dai mai multe detalii. Eventual o lista de preturi cat o sa fie carantina si asa mai departe.
Da si tu un tel cu ce te intereseaza ca lista e mare si nu am timp sa o calculez pe toata.In leg cu carantina nu trebuie sa te temi ca eu am unde sa ai tin si sa deparazitez intern si extern.Pesti stau separat de nev.Eu nu dau pesti cu cripto.
pe 26 04 pe la 17 trebuie sa dau drumul la comanda.
|
 |
|
Puteti suna la 0722455092 pentru pesti si nevertebrate preturi super pentru comenzi 26 aprilie animale din Balli.Comanda vine in saptamana 19.
|
 |
|
stefanp wrote:Bine ai venit pe forum, foarte smecher ce ai acolo in garaj !
Sper din tot sufletul ca prezenta pe forum sa nu se rezume doar la vanzari ci sa participi activ, sunt sigur ca avem cu totii de invatat de la tine
Salut,
Multumesc tuturor de urari.
Din pacate, asa cum am mai scris, timpul nu-mi este cel mai bun prieten si de aceea nu am cum sa postez mai des. Credeti-ma pe cuvant ca ma trezesc dimineata si pana seara la ora 22 nu am pic de liniste, pe langa acvariile din poze mai am o multime de animale in curte dar si foarte multe pasari care necesita la randul lor atentie.
V-am lasat numerele mele de telefon si va invit ori de cate ori aveti o nelamurire sa ma sunati. De altfel, oricand aveti placere ne putem strange la mine la un gratar (curte am destula).
|
 |
|
Goby wrote:
waterlife wrote:valabil tot ce este pe lista, piatra vie, solutii, sare, orice aveti nevoie.
sunati cu incredere 
frate, am priceput ca vinzi "piatra vie" (de fapt piatra culeasa de prin mediterana care nu are nici o treaba cu piatra de origine coralifera), nu e nevoie sa postezi de 100 ori.
ti-au intins oamenii astia cu forumul un deget si tu le iei toata mana, postezi toata ziua bazaconiile tale, contributia ta la continutul acestui forum e aproape nula.
Nu ai avut si tu timpul si bunul simt sa faci un jurnal frumos in care sa prezinti proiectele tale marine, sa impartasesti experientele tale cu ceilalti despre acvaristica marina sau macar sa dai sfaturi si raspunsuri incepatorilor din acest domeniu.
Tu ai venit pur si simplu, ti-ai trantit taraba si spamezi exact ca pe acvarii de vis (UP !UP! UP!)
Salut,
In primul rand iti multumesc pentru raspuns.
Din cate imi amintesc m-am prezentat pe forum o data si la fel de bine imi amintesc cand am spus ca timpul nu ma ajuta deloc sa intru si sa postez zilnic pe acest forum. Cu toate acestea, am lasat numarul meu de telefon si am lansat o invitatie deschisa tuturor celor ce au sa imi adreseze orice intrebare legata de acvaristica marina sa vina la un gratar, o bere sau pur si simplu sa ma "deranjeze" telefonic (nu neaparat sa cumpere ceva de la mine).... nu pricep ce vrei sa fac mai mult ?
In ceea ce priveste piatra vie, nu am negat niciodata faptul ca am in acvariile mele atit piatra din mediterana cat si piatra din bali sau fidji pe care le tin separat unele de altele. Intotdeauna am fost sincer si deschis cu cei ce mi-au calcat pragul si am oferit tuturor sfaturi pe masura, sincer sa spun cei ce m-au vizitat prima data cred ca au petrecut mai mult de 2 ore ascultandu-ma sau punandu-mi intrebari.
Legat de acvarii de vis ... habar n-am la ce te referi sau care e treaba, nu-mi aduc aminte sa fi postat ceva acolo, cred ca ma confunzi.
Ca sa inchei acest subiect, va las inca odata telefoanele mele: 0722455092/0767272041 , deranjati-ma cu orice intrebare legata de acvaristica marina si va promit ca am sa va raspund mereu cu drag.
|
 |
|
valabil tot ce este pe lista, piatra vie, solutii, sare, orice aveti nevoie.
sunati cu incredere 
|
 |
|
up up up
|
 |
|
Haideti baieti si fete ... am aproape orice doriti pentru acvaristica marina.
Piatra vie, trunchiuri fosilizate de corali, solutii la preturi foarte bune, corali, nevertrebrate etc
La orice achizitie primiti bonusuri.
|
 |
|
pot prepara aproape orice solutie aveti nevoie pentru bazinele voastre.
inca valabil tot ce este pe lista
|
 |
|
|
 |
|