Am spalat cupa, il mai las asa cum e vreo doua zile (data trecuta cand am curatat cupa, borhotul era ok, negru, urat si puturos). Poate o fi avut skimmerul un puseu de personalitate, plm Daca dupa doua zile tot asa se prezinta situatia, ridic skimmerul mai sus (mai jos nu-l pot regla, e pe minim)
De o saptamana doarme pe decodorul de la rds, o incalzeste la pasarica, ceara ei de matza..
Mai baieti, voi nu vi se pare ca borhotul asta de la skimmer e cam "ceai"? Parca de la Salty iesea mult mai negru si mai "consistent". N-am putut sa filmez mai mult, ca mi-au dat lacrimile de emotie.
Skimmerul e pe minim, spuma se sparge destul de jos
ionut_dt wrote:Scuza mea pana acum a fost ca nu fumez si nu beau, mult.
- Doctore, vreau sa traiesc 100 de ani!
- Fumezi?
- Nu.
- Bei?
- Nu.
- Ai amanta?
- Nu..
- Fotbal?
- Nu.
- Jocuri de noroc?
- Nu.
- Atunci de ce dracu vrei sa traiesti 100 de ani?
Aseara a fost meci. Eu in timpul meciurilor, fac mentenanta la acvariu (obicei vechi). Am facut geamurile luna, interior/exterior.
Azi dimineata, cand m-am uitat la acvariu, am facut si o sedinta scurta de spiritism, am vorbit cu mortii (tu-ti mortii ma-tii, traiti-ar mortii ma-tii, etc)
Geamurile sunt iar acoperite de o pacla maronie. WTF???
Bag koo-koo in sticla voastra de Carpatica, s-a milostivit Peti si imi trimite "pe caiet" un reactor. Multumesc, barosane, sa-ti dea barbosu sanatate!
In alta ordine de idei:
- am lasat lampa mai mica (fara Costica), perioada de iluminare a ramas aceeasi, dar am injumatatit puterea.
- 24.2 grade in apa sunt ok? Trebuie mai mult, mai putin, mai plm?
edit: vreau si eu niste melci care sa crape algele de pe pietre, ce-mi recomandati?
Probabil ca se referea la instalatiile de dedurizare.
Referitor la apa dura, imi mentin afirmatia. Majoritatea pestilor traiesc si in apa dura, dar asta nu inseamna ca vor trai bine/la fel de mult/neafectati.
Cu plantele, daca n-are pretentii mari, merge si asa. Daca vrea ceva mai special, imi aduc aminte de Bitanu cat se chinuia cu apa dura de la Navodari. Se rezolva si cu apa dura, mai o instalatie de osmoza, niste turba in filtru, etc..
opincarul wrote:Peste cateva luni va fi nevoie de mult mai multa atentie din partea ta.
Si peste cativa ani se schimba situatia.
De exemplu, vine fiica-mea la mine:
- Tati, am nevoie de cutare lucru
- Du-te la ma-ta si cere-i, n-o sa te rezolve dar ii place sa fie intrebata.