| Message |
|
|
Ti-as lua eu vreo 500 de bucati, sa-i fac soacra-mii un acvariu
Succes cu brotacii 
|
 |
|
|
|
Eu am blat din lemn-lemn. Oricat de mult l-am slefuit, tot in valuri a iesit. Asa ca am pus sub el 2 placi din extrudat de 0.5 cm, din cel pentru parchet. Acvariul are 500 litri
|
 |
|
|
|
Da, extrudatul iti rezolva problema. Mai putin daca ai acvariu Juwel cu rama jos.
|
 |
|
|
|
Nu stiu cine si ce ti-a spus, dar ma repet, depinde de pesti. Intra pe orice catalog online si uita-te la pestii pe care-i ai ce necesitati au: PH, GH/KH, temperatura, etc
|
 |
|
|
|
Pimball, cu tot respectul, dar cateodata tacerea e de aur.
Daniel, apa calcaroasa e buna doar pentru anumite specii de pesti si nu prea e buna pentru plante.
Te rog sa dai mai multe detalii despre flora si fauna din bazinul tau.
|
 |
|
|
|
Eu am replicat sistemul ATO de mai sus, dar in loc de pompa e o electrovalva pentru apa.
|
 |
|
|
|
Stai linistita, il poti tine din foarfeca (cum creste o frunza mai mare decat prevede legea, hat! dr. Ciomu).
|
 |
|
|
Multam frumos!
Si eu folosesc timer la ato, nu-l las de capul lui. Oricum, in paranoia mea, am gaurit vasul de colectare (deasupra nivelului) si l-am racordat la scurgere, just in case
Cu prima ocazie am sa pun si eu un releu.
edit: incurc borcanele, ma refeream la sistemul de senzori de la osmozor/bazinul de colectare (e tot cu senzori, dar cu electrovalva). Alta Marie, cu aceeasi palarie 
|
 |
|
|
Ia te uita ce ascundea dumnealui acolo.. Sa-ti traiasca bre! 
|
 |
|
|
|
Sorin, o intrebare. Eu mi-am facut sistemul ATO dupa ureche, fara releu (atasez "schema")
Crezi ca e ok si asa, sau e musai sa intercalez un releu pe circuit?
edit: ambii senzori sunt pe normal deschis, scufundati in apa
|
 |
|
|
Felicitari pentru acvarii, dar mai ales pentru ajutorul tau
Cand o sa creasca mare, o sa franga ceva inimi
|
 |
|
|
|
Intreb io, ca hadul e timida.
Ii foloseste la ceva daca dozeaza licorile astea de la Kent?
|
 |
|
|
hadul wrote:
daca naparlesc maimutele aste (acu o saptamana a naparlit si hermitul) inseamna ca le merge bine, nu???
Inseamna ca s-au saturat de tine si naparlesc pa sistem nervos
|
 |
|
|
|
Nu-l fute ma, ca-i manca doar carcasa. Ti-a naparlit crevetele, o sa-l vezi in curand viu si nevatamat.
Dupa ce naparleste sta ascuns o perioada, ca se simte vulnerabil. (da ma, asa naparleste, ramane un exoschelet intreg, cu antene, cu putza, cu tot)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bine bre, hai ca ii foot un reactor dintr-o sticla de Carpatica. Ce-ti mai place sa strici cheful oamenilor
|
 |
|
|
|
Te sun, ca mi-e lene sa scriu si nici n-am cuvintele la mine
|
 |
|
|
Eu si gura mea mare
Imi place ce-ai facut acolo, corali multi, culori multe.. Abia astept sa creasca mari, vor fi o splendoare
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:De GSP ce sa zic...e fitos...a avut si zile mai bune...
Presupun ca te-ai prins ca glumeam, da?
|
 |
|
|
Andi, vezi ca baietii de la ReefCenter Oradea au niste capsule cu ceva anti-cyano. Ei garanteaza ca functioneaza 100% (am cumparat si eu mai demult, dar m-am inselat, nu aveam cyano ci o alga urata).
http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/diverse/cyano-stopguarranted-solution/
|
 |
|
|