| Message |
|
|
|
+1 pentru ce zice koala, referitor la coralii duri. lasa-i in pace, nu te baga.
uite, intr-un bazin ca al tau, asta am avut:
1 x Banggai cardinalfish
2 x Pajama cardinalfish
1 x Six-Line Wrasse
2 x Amphiprion ocellaris
1 x Yellow Watchman Goby
1 x Jewel Anthias
1 x Mandarin Fish (Peti Fish)
1 x Lysmata amboinensis
1 x Pistol shrimp
1 x Green Bubble Anemone
|
 |
|
|
Mirosi-mi-ai chilotii, hadule! Mai stii cum te uitai crucis la mine cand am zis ca ma apuc de saratele?
|
 |
|
|
hadul wrote:
hai, daca tot te bagasi in vorba, zi ce mare scofala a facut purigenul in bat cave???
Cap de pompa.. Cand ai pesti multi, apa nu e limpede (gandeste-te ca aveam 60-70 de ember tetra, 5-10 cory si o tarla de creveti). Ai sa razi, dar purigenul si-a facut simtita prezenta printr-o apa mai limpede, mult mai limpede.
Asa ca nu mai fii carcotas, plm.
Observatie personala:
- in saculet, pus in filtru = plm si patru bani
- fluidizat =
- dupa prima regenerare cu clor a fost ok
- dupa a doua regenerare, revenim la dansa si patru bani
|
 |
|
|
Nu stiam de ce ma ustura Pretiosu'
|
 |
|
|
|
N-are dinti, asta tine nivelul din pompa, plm..
|
 |
|
|
|
Sa stii ca mai toti am inceput cu un esec (si asa se invata cel mai bine, din greseli).
Eu zic sa nu descurajezi de la prima piedica..
|
 |
|
|
Cu albastru de metil ai dat ciclarea in urma
Uita-te aici daca puful alb seamana cu ceva:
https://www.jbl.de/en/online-hospital/pict_diag_groups
|
 |
|
|
Specifica, solutie caco3 diy  ca de folosit au folosit multi, din aia branduita 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Trece lumina lejer si prin plexiglas-ul mai gros, nu e problema. Se estompeaza un pic, dar nu-ti face intuneric in acvariu
|
 |
|
|
|
Categoric un capac iti reduce evaporarea.
Poti sa folosesti plexiglas, dar mai intai vezi ce cantitate de caldura iti emana lampa. Daca pui mana sub lampa si simti caldura, fii sigura ca o sa deformeze in timp capacul. Asa ca ti-as recomanda sa cumperi sticla ultra-clara (opti-white) si sa faci capac. In general gasesti pe la atelierele de geamgerie.
|
 |
|
|
Se poate inchide
by koala: L-ai aruncat pe geam?
|
 |
|
|
Ma, in urma amenajarii lui Bat Reef mi-a ramas bolovanul asta.
Daca-l doreste cineva din Bucuresti/Ilfov, sa tipe. E mare, dar se poate sparge usor.

|
 |
|
|
2 zile de tratament cu KZ Coral Snow =
Merci Blue pentru licori, mare boier!
Ieri am montat reactorul de la mos Peti (merci bre!) si am pus 100 de grame de Rowa. Teste n-am facut si nici nu fac
|
 |
|
|
|
Nu pun ma, ca am ramas cu sechele din copilarie. "Limax" a fost primul film de groaza pe care l-am vazut la video, pe vremuri (inainte de Nightmare on Elm Street / Friday 13).
Bine, nu se numea "Limax", asa circula pe la noi. Cred ca "Snails" sau "Slugs", ceva de genul..
|
 |
|
|
|
Om rau - rau, rau, rau!
|
 |
|
|
Multumesc baieti, am notat: trochus si mexican turbo
|