[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Pupa-te-as!

Saptamana viitoare cand ma intorc la munca, iti trimit un litru de zeama. Ajunge?
Ma, stii tu ceva.

Bajeti, contra cost, cine imi testeaza si mie apa din acvariu?
Hana Banana!
Cuvioase, asta si ziceam.
Despre testele din link, o parere?

Domnul fie cu tine, oita ratacita.
Poate ca totusi trebuie sa-mi calc pe mandrie/prejudecati/portofel si sa cumpar niste teste (dar luna care vine, ca acum..)
Ce parere aveti de astea: http://www.echipamenteacvarii.ro/teste-apa/Set-testare-apa-sarata-EXPERT-Testset
Lipseste PO4, dar testele PO4 fiind imprecise in general, nici nu ma agit.
Iar am gasit apa un pic tulbure, nu mai e cristal

Ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Ma tot uit in urma si plm.. n-am zis nimic nici de soacra-mea, nici de nevasta-mea. Preafericitule, ai luat-o razna
Am avut treaba ma ghivole.
De unde sa stiu eu fiule ce e ala albastru satanic, eu nu ma bag la dracovenii, sunt om aproape sfant (intreaba-l pe koala daca nu ma crezi).
um02122 wrote:
Pune pompele mele, nu fi lenes.

Le pun cand vine momentul, mai precis cand o sa ma indur sa termin instalatia electrica..
E pompa de recirculare care impinge apa cu putere, sunt cele 2 pompe hydor (inca nu le-am schimbat). Nu pare, dar circula apa ca fularul, asta s-a vazut cel mai bine cand am adaugat Coral Snow.
Ai facut o adevarata bijuterie, felicitari!
Io stiu?
Multumesc, domnilor

Hadule, la ora aia nu puteam sa fac poza perpendicularaplm, ca s-ar fi vazut jaluzelele de la balcon. Ce mama ma-sii

georgemonda wrote:Acu trebe sa-l vedem cat mai repede cu niste pesti ca tare mult am asteptat

Ce ti-as zice vreo doo bre.. unde e pejtele meu?
Ioi.. mi-a stat inima.

Boss, esti sefu la smecherie, pa cuvantul meu. Ma inclin
Atat am putut, plm. Cu prima ocazie cand il agat pe hadul, il rog sa mai execute neste poze..

image image

image image

image
Daca esti dispusa sa o iei de la capat, suntem aici. Si fara graba, de data asta
Of..

BBcodes, boss!

image
Tu sa-mi ciugulesti cucu, ba.

Nu stii cum? Uite asa: ciugu-ciugu!
Nu pot bre, am incercat aseara sa execut niste poze, dar ies ca _)_

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: