Ma baieti, mi-o fo al naibii de greu azi noapte. M-am culcat pe la 4 jumate, la ora 10 am facut ochi, m-am dus la mama in Berceni (cu troleibuzul si cu metroul, pentru ca m-am chitrosit sa nu iau un taxi), am trebaluit prin casa batraneasca un pic apoi m-am intors acasa (tot cu metroul si troleibuzul, ca sunt mazochist).
Va prezint o poza cu Fane (care inca nu e vizibil) apoi ma duc sa-mi fac somnul de frumusete, ca tenul impecabil nu se pastreaza asa usor
Ce presupune un bazin de carantina? Un simplu bazin, in care sa pui pestele si sa-l urmaresti o ora-doua cum se comporta, sau un bazin dotat cu instalatii, in care pestele sa stea x zile inainte sa-l bagi in acvariul mare?
Plm, nici nu stiu ce se intampla. GSP-ul parca e semafor: o zi se deschide full ala din stanga, acum e deschis ala din centru iar ala din stanga e doar pielea de el..
Ieri apa a fost groaznic de tulbure, acum e mai limpede - dar nu cristal.
Incep sa ma cam satur, ce mama naibii, in Salty n-am avut probleme de genul asta. Cred ca intr-o zi or sa ma apuce spumele si transform acvariul intr-o crescatorie de guppy si elodea
Arza-te-ar pe matze, ca te-am sunat, mi-ai respis, apoi m-ai scuipat ca pe-o masea stricata!
Vroiam sa-ti zic sa nu te deranjezi diseara, vezi-ti de treaba. Sambata ma duc la mama si cand plec poate reusesti sa dai o fuga pana la Big, la metrou.