[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ma baieti, mi-o fo al naibii de greu azi noapte. M-am culcat pe la 4 jumate, la ora 10 am facut ochi, m-am dus la mama in Berceni (cu troleibuzul si cu metroul, pentru ca m-am chitrosit sa nu iau un taxi), am trebaluit prin casa batraneasca un pic apoi m-am intors acasa (tot cu metroul si troleibuzul, ca sunt mazochist).

Va prezint o poza cu Fane (care inca nu e vizibil) apoi ma duc sa-mi fac somnul de frumusete, ca tenul impecabil nu se pastreaza asa usor

image
Avem si muzica batraneasca

https://youtu.be/SB27CtGfVtg

by koala: Ti-a fost rusine sa pui linku corect, ca sa nu te iau iarasi cu mestesugul de-a tine telefonu' pe lat... nu?
Lui Pavelescu ii e greu acum.. al dracului de image

image

image

image

Da-te ba ca cade!

Atunci ma las pagubas, n-am unde sa mai tin un acvariu cu de toate
Ca tot a venit vorba de pejti.

Ce presupune un bazin de carantina? Un simplu bazin, in care sa pui pestele si sa-l urmaresti o ora-doua cum se comporta, sau un bazin dotat cu instalatii, in care pestele sa stea x zile inainte sa-l bagi in acvariul mare?
Cand s-o umple cutia milei, fiule

Pana una-alta, am terminat schimbul de apa, bravo mie
La cum sunt facute sistemele astea acum, e floare la ureche cu plasa

Mielul sa va aiba in paza!
Mergi pe blat, juma-juma. Eu pun link-ul corect

Si acum apare koala cu poza aia, cum se filmeaza corect cu telefonul
S-a mai limpezit un pic fata de ieri.

Si ca sa n-avem discutii, azi fac schimb de apa:

image

Si saptamana trecuta am construit plasa anti-Matzet:

image image
koala wrote:Le-am bagat combinata, deoarece apa rece e deja "prea rece".

Asta fuse in 01-10-2016.

Mai exista jurnalul, sau se poate inchide?
super!
Ma, io fumez, beau si injur ca un domn, ce plm
Raman la apa sarata
Cum s-ar zice, sa ma foot
Plm, nici nu stiu ce se intampla. GSP-ul parca e semafor: o zi se deschide full ala din stanga, acum e deschis ala din centru iar ala din stanga e doar pielea de el..
Ieri apa a fost groaznic de tulbure, acum e mai limpede - dar nu cristal.
Incep sa ma cam satur, ce mama naibii, in Salty n-am avut probleme de genul asta. Cred ca intr-o zi or sa ma apuce spumele si transform acvariul intr-o crescatorie de guppy si elodea
Arza-te-ar pe matze, ca te-am sunat, mi-ai respis, apoi m-ai scuipat ca pe-o masea stricata!

Vroiam sa-ti zic sa nu te deranjezi diseara, vezi-ti de treaba. Sambata ma duc la mama si cand plec poate reusesti sa dai o fuga pana la Big, la metrou.
Dic ala ma.. ca io n-am altceva de facut decat sa-mi tatuez pe antebrat lista ta de cumparaturi
Ce pompa, ce placa?
Mai e si Ceatza (Alin) http://acvariu.ro/forum/user/profile/11196.page
Sta in Salisbury.

Ce tot aveti bre cu mine
Nu vreau crabu', e urat si mi-e frica de el

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: