| Message |
|
|
Si daca tot ne miram ca nu gasim intelegere din partea sexului frumos, cred ca s-a gasit problema
|
 |
|
|
koala wrote:
- am avut o perioada in care eram constiincios si harnic... da' nu m-a tinut mult!
Cam asa e'. Nu stii ca ce-i bun si frumos ,tine putin
La wiskey ma refeream
|
 |
|
|
Asa i-am spus si eu sotiei ca o sa fac, dar in legatura cu vasele. Eu am 34 ani ( din care 8 casatorit) si la mama acasa NU spalam vase, nu-mi place sa stau cu mana in apa  la chiuveta <ups, daca stia mama, ma punea sa spal vasele in acvariu >. Apoi, cand s-a mutat sotia la mine, ma impingea de la spate sa spal si eu vasele, ca cica asa-i bine  . Insa eu i-am spus ca daca mai pomeneste vreodata de vase murdare o sa cobor la Flanco sa-mi cumpar masina de spalat vase. Punct.
Da ma, si acum spal si vase , ce, ie rusine???
|
 |
|
|
Daneee!!! iti dai seama ce pot patii daca gaseste cumva in cuva masinii de spalat 1-2 ciorapi dastia de la acvariu??????  Nici nu vreau sa ma gandesc,  acvariu.
Oricum am cutit doar pt acvariu, la fel si foarfeca, perie, bureti, carpe... DOAR pt acvariu, zici ca asta-i contaminat. Si eu ma zbat zilnic sa-l tin curat  hai ca am facut si-o rima
|
 |
|
|
 buna idee, dar mai smecher e' robofish  + ca tu instigi la braconaj. Fara undite, pls
|
 |
|
|
Mancarea-i pregatita, asteptam sa vina pestii  .
Am facut curatenie prin cutiile mele cu ciurciubute, si m-am gandit sa grupez toata mancarea ( doar asta uscata), constatare??? 2 pesti (clovnii) + tomentosul (venit azi) au mancare mai multa/diversificata ca mine
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Indiferent de improvizatie, daca tre' sa schimb-spal la doaua zile.... nu-i de mine
|
 |
|
|
aha, - 1. Pai ala numai ciuperci,paraziti si alte lighioane (infipte in pesti) mananca????
Ma mai bate gandul si la un grup de 4-5 chromis
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
....si lista poate continua
Sa o luam de la inceput: Acvariu cub 60 cm ( 200L) + sump aprox 100L
-momentan am 2 nemo si un tomentosus dar mai trebuie sa-si faca aparitia si un labroides dimidiatus
-2 hermiti, un emerald crab si 2 creveti de Marea N.
Ce mai vreau sa cumpar sunt urmatoarele:
-2 firefish, o domnisoara cu burta galbena  , 2 cardinali si poate ceva ''gobi-bleni''
-melci, alti creveti, arici, stele
Eu am tot urmarit pe net si par combatibili pestii. Voi ce parere aveti???
Toate bune, Ionut
|
 |
|
|
Asta-i Tommy
|
 |
|
|
Mda, pana la urma raman asa, fara ciorapi
|
 |
|
|
CatalinBarbu wrote:Ciorapul meu de nylon de la bubble magus se colmateaza la 2 zile.
Ghinionistule
In momentul colmatarii, dupa 2-3 zile, in caz ca nu-i schimbat-spalat, sa inteleg la apa da pe deasupra. Insa toata mizeria adunata acolo ....face '' figuri'' (gunoi)
Sa- l las mai bine fara ciorap???, las skimmerul sa-sai faca treaba
|
 |
|
|
|
Salut,
Sunt interesat sa cumpar un suport +ciorap pt filtrare la acvriul meu de 200L.
toate bune, Ionut
|
 |
|
|
Hai ca am instalat si reactorul cu matrix  Pana la urma l-am lasat in prima camera (acolo a avut loc) dar am pus o bucata de burete in capul pompei sa nu mai traga mizerie in el.
Oricum, cred ca o sa cumpar un suport+ciorap pt filtrare. Asta e', o sa incerc sa-l spal la 3-4 zile (zic bine???)
|
 |
|
|
@niro, pestele e'arvunit
|
 |
|
|
Azi am mai bricolat un reactor din teava deaia gri, de se mufeaza una in alta
Reactorul vreau sa-l folosesc pt matrix , si am o pompa de 400l/l. Daca este prea mica o sa cumpar una mai mare.
Am si eu o intrebare: sita aia din fundul reactorului pe care sta matrixul asezat am lipit-o cu PVC Gel Griffon. O fi TOXIC acest adeziv??? am dat de jur-imprejur precum un cordon de silicon.
|
 |
|
|
Dane, acvaristica asta marina tine cu salariatul bugetar (asa ca mine). Eu acum vreo 3-4 ani cand citeam cu ce se mananca saramurile astea , tot vedeam replica ''rabdare si tutun''. Soarta insa mi-a zambit, nici rabdare nu am si nici de fumat nu fumez ( aici gasesc intelegere de le sotie, a zis ca banii de tigari sa ii bag in acvariu  ). Asa ca nu are rost sa ma grabesc. Las ciclarea sa-si faca treaba (undeva la doua luni  ) apoi stocul viu pe rand mon ser  , cate un coral la 2-3 luni si un peste pe an
|
 |
|
|
Asa se poarta vara, chel, ca sa fie aerisit  cum ii place nu nentu Koala
|
 |
|
|