| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
calin_gherman wrote:Or is prost, ori mai putin informat, dar stiu ca mi-ati stimulat curiozitatea. Si dand un search pe varu' google imi arata ca:
Aproximativ 7.020.000 (de) rezultate
dar un singur link cu notiunea de "par metru", adica linkul catre acvariu.ro. In rest numai extensii de par la metru, trafic cu par uman, imagini cu parul lui Dragomiroiu s.a.m.d.
Asadar, luminati-ma, acum, de Sarbatori, ce 'reac ii ala, par metru ?
cautare dupa "par meter" boss, nu par metru
http://www.apogeeinstruments.co.uk/aquarium-par-meters/
|
 |
|
|
CristiC wrote:
A sosit bazinul.
Sa fie intr-un ceas cu cuc!
Pune poze cu Peti, sa-l vedem transpirat
|
 |
|
|
Doamne ajuta, ca la toti ne e greu!
|
 |
|
|
O sa-l vrea si Pavelescu, daca si cand se poate
|
 |
|
|
Nu te grabi sa lipesti autocolantul. Taie-l pe masura acvariului, + 2 cm in plus la fiecare latura. Fa probe, vezi cu care ti se pare tie ca se vede cel mai bine (ignora parerile, tie trebuie sa-ti placa) si cand esti hotarata, intreaba care e tehnica de lipire. Am sa-ti raspund si eu daca nu dau cep la sticlele de vin, caz in care ma voi abtine
|
 |
|
|
Cum spui tu, maestre.. Nu te contrazic 
|
 |
|
|
|
Mai baieti, terminati cu prostiile. Filtrele interne sunt bune doar ca sa plimbe apa prin acvariu, sunt la fel de eficiente si utile precum un gainat de gugustiuc.
Asculta ce zice nentoo Euro2me, ca zice bine.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nuuuu.. joi am eu o susta care implica acvariul, deci vineri poze
|
 |
|
|
De pe acum mi-e mila de bietul Peti.. cand terminati cu acvariul sa-i faci un masaj bre, sa nu ramana omul teapan!
|
 |
|
|
Vineri, pe 23 
|
 |
|
|
Nu numai ca e in viata, dar e si Speedy Gonzales. Acum e in dreapta, daca nu esti atent 2 minute in gasesti in stanga, pe cea mai inalta piatra
Multumesc inca o data, Daniel.
|
 |
|
|
Danke boss! M-au speriat clestii aia uriasi 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Tu

|
 |
|
|
|
O sa va sun pentru alte restante, ne-am apucat de o treaba si am abandonat-o..
|
 |
|
|
|
Denisa, da-mi te rog un mesaj cu nume, adresa, telefon, ca sa pot chema curierul.
Merci
|
 |
|
|
M-am inecat cu cafea, nu pot sa cred cine a revenit!
Nene Dragos, nu eu pun poze cu fofeze, bagabontii astia batrani se ocupa, in frunte cu ursuletul pervers
Din pacate n-am ce sa arat. Un acvariu mediocru (aproape sub-mediocru), nepopulat si trist. Poate cand o sa am ceva ciortani se va schimba situatia..
|
 |
|
|
Eheim e intotdeauna o alegere buna in materie de filtre. Cea mai buna
|
 |
|
|