[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Se poate inchide, multumesc!
Egeria e o planta urata. Accepta un sfat de la mos Pave si inlocuieste-o cu Pogostemon Erectus: http://tropica.com/en/plants/plantdetails/Pogostemonerectus(053FTC)/4497

Bravo, felicitari! Frumos, curatel, bravo!
Tot asa sa ramai logat pe unde apuci si cu contul de homebank iar apoi sa te intrebi unde-ti sunt banii din cont
Am de vanzare doua pompe, folosite mai putin de o luna:

1 - Hydor Koralia Evolution 4400 - 200 lei
2 - Hydor Koralia Evolution 5600 - 300 lei

Daca se cumpara impreuna, se primeste bonus un Hydor Smart Wave Controller (nu e un controller in toata puterea cuvantului, are 2 prize carora le da si le ia curentul pe rand).
Separat controllerul, 150 lei.

Pentru toate cele de mai sus accept si trocuri cu vietati marine.
elven wrote:pentru imagini foloseste postimage ca si site de publicare si iei codul de forum pt imagini. ca sa apara fara a da click pe link.

Te urasc! Plici e mai cool si are BBcodes pentru forum. In plus, plici nu sterge imagini cand i se scoala si are admin cool. Betiv, dar cool
Gabi C wrote:PS : daca va uitati la Rogue One : A Star Wars Story - sa stiti ca am lucrat si eu la el .

Eu am un contor care se monteaza in panoul electric, imediat dupa siguranta principala.
Tu mi-ai aratat un aparat in care poti cupla o singura priza, care mai e si model UK. Cred ca la tine zambea Iliescu
Si nu-mi spune ca pot cupla un prelungitor la priza aia.. urasc prelungitoarele, le consider cel mai periculos lucru.
Se poate inchide, multumesc
Pct 2 e rezolvat, pct 1 redevine de actualitate.

Pompa prezentata la pct 1 - la vanzare (daca nu apare cumva un schimb cu RW-8), pret 360 lei.
Aquatica wrote:
Radu_B wrote:

Pune si o poza cu acvariu sa vedem si noi ce si cum. Da-ne si noua o satisfactie

Da, da, Tonisoru, trebuie sa pui si niste poze, ne tii pe jar de ceva timp

+1
Ti-am mai gasit prin cutia cu maimute niste maruntisuri (un mini incalzitor, pompa de aer). Daca n-ai ce face cu ele, arunca-le sau da-le mai departe
Tonisoru wrote:Ok. De indata ce imi comunici detaliile necesare pentru efectuarea platii - suma (autocolant + transport) si contul, iti comunic adresa de livrare.

M-am simtit ca la receptie la Emag

Nu costa nimic, ce Doamne ia-ma, e o bucatica de colant
Ma, io am aruncat o pastila asa, la sanchi, doar de info
Ok, iti trimit luni
Nu stiu cat de precis e contoarul ala (pe prospect zice ca rata de eroare e de 1/100Kw), dar dupa 24 de ore imi arata 4Kw consumati. Cat naiba mai e kilowatul, 50 de bani? N-ar fi asa rau, ~60 lei pe luna..
Tonisoru wrote:adevarul e ca am observat pe geamul din spate niste depuneri fine verzui/maronii, mai mereu.

Si ce e ne-natural in cateva alge?

Tonisoru wrote:Asa ca nu stiu de care sa iau.

Eu votez pentru negru, intotdeauna mi s-a parut ca da bine. Mai am io niste autocolant negru mat (culoarea Mobrei) de la Oracal. Ti-e departe comuna Ghimpati?
Pct 1 e rezolvat

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: