[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ce fel de turbo ai luat, regular sau mexican? Si cat a costat?
S-a cantat bingo
Multumesc domnilor, asemenea!

Cand o veni Hadul pe la mine, o sa-l rog sa faca niste poze decente
De sufletul pestilor dusi, ia de gateste niste sarmale:

Cumpara niste carne, varza, orez si palinca.
Bea un pahar de palinca.
Amesteca orezul cu carnea.
Bea un pahar de palinca.
Indeasa carnea in frunzele de varza iar apoi pune-o pe foc.
Relaxeaza-te si mai bea doua trei pahare de palinca.
Derifica saca scade apa.
Mai palinca un pahar de bea.
Lasa orele pe foc vreo doua sarmale.
Palinca bea un pahar.
Ia aragazul de pe sarmale.
Stinge cratita si lasa gazul la racit.
Cai pea mateva bahare pe palinca.
Farfurie sarmalele intr-o smantana plata si pune cu serveste-le.
Somn
Asteptam poze. Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite, maestre!

Imi pare rau de pejtii care s-au dus
Pana se obisnuiesc, apoi nu se vor mai ascunde.
Nu trebuie sa scoti nimic din acvariu la mentenanta, fa cat poti si cat permite decorul.
In special plantele trebuie lasate pe pozitie, ca altfel nu vor merge niciodata.

Sa-ti traiasca bibanii si nu uita:

smilie
Pejtii va ureaza SARBATORI FERICITE!

image image

image image

image image

image
Poti sa mergi cu incredere pe solutia ce ti-a recomandat-o si nea Dragos, de la Peti:
http://aqua-life.ro/aquaforest-calciu-plus-150ml-creste-calciu-acvariu-recif-marin-calitate-pret-mic-ieftin?search=calciu

Pune mana pe telefon si suna-l pe Peti, s-a jucat cu toate solutiile si stie despre fiecare ce si cum.
Daca zgaria, nu eram nebun s-o recomand

Mie mi-a fost recomandata de nea Lucian, asadar sursa primara mai de incredere nu exista..
Asa ceva?
http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/diverse/cyano-stopguarranted-solution/

N-am mai apucat sa ne vedem, sa iti dau o pasla pentru curatat geamurile.

Uite, despre asta vorbesc: http://www.ecalorifere.ro/pasla-curatat-cupru-p1070

Iar pentru coralina mai dificil de curatat, iti recomand asta: http://www.coxwellaquatics.co.uk/ekmps/shops/coxwellaquatic/images/jbl-blanki-1118-p.jpg
Curata impecabil.
sounds like outsourcing
impecabil, boss!
io cu fas de geamuri faceam toata treaba. poate merge si cu apa cu sapun, n-am incercat..
vezi cum te descurci, eu ma tarasc pana in dormitor sa-mi fac somnul de frumusete, ca sunt obosit
rau moment ti-ai ales
dezlipesti putin cate putin hartia de protectie de la colant. pe masura ce dezlipesti, dar cu "fas-ul" de geamuri pe partea lipicioasa a colantului.
cand ai ajuns la jumatate, dai bine cu fas pe geamul acvariului si aplici prima jumatate de colant (nu-ti face grijo de bule, doar sa nu-i faci cute)
cu jumatatea lipita de geam, desfaci usor restul de hartie si spreyezi in continuu pe lipici. cand ai eliminat protectia, lipesti si cealalta jumatate (geamul sa fie bine spreyat)
dupa ce aplici colantul, incepi si tragi cu cardul bine, dinspre mijloc inspre laturi, pana se lipeste perfect si nu mai raman bule.
daca ai facut cute, arunca colantul si repeta operatiunile cu un co;lant nou.
rosturile ramase le tai maine, cu un cutter. nu uita sa pui niste carpe pe jos, ca o sa faci ceva udatura ;)
Din momentul in care ai oprit circulatia apei prin mediile filtrante si apoi ai mutut mediile dintr-un filtru in altul (probabil ca le-ai si clatit nitel cu apa din acvariu), mi se pare de bun simt sa apara si o semi-deciclare.
Dar trece repede

Ia si serveste un Jack on the rocks sau un pahar de vin bun, inchina in cinstea noastra si ca prin minune trece si deciclarea. Daca nu-ti trece, in functie de numarul paharelor, nu mai conteaza, pentru ca n-o sa-ti mai pese :d
Si asa, de sfarsit de an, stf draga Gabi. Din ianuarie voi incepe doua nano-uri plantate, doar din cauza ta

Nu ma baga in seama, am la bord mai mult decat necesar ca sa fiu vesel
Va foot, de unde aveti ma atatia bani, vreau si io
Cum sa-ti raspund mai delicat.. DA

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: