| Message |
|
|
|
Din pacate, azi m-a mancat sa schimb apa la creveti. Primul lucru, am desfacut filtrul extern si l-am clatit putin. Cand l-am montat, curgea putin. Hai ca ung garnitura, cu glicerina boraxata, ca la farmacie una ceri si alta primesti. In 10 minute, vad crevetii cum cad ca migurile. Pun repede biotopol, scot cate 20 litrii de apa, umplu, repet de 3 ori. Am bagat si buretele de la betta, inca o pompa de aer, biotopol la greu. Totul a fost în zadar...colonia mea de peste 500 de creveti s-a dus pe apa sambetei. Apa de schimb e de la filtru, fara clor sau altele... Nici nu imi vine sa ma duc sa vad ce a mai ramas, daca o mai fi ceva în viata.
|
 |
|
|
|
Se vand plante. Ideal sa plece toate odata, dar fac si pachetele mici. Din pachet fac parte urmatoarele plante: proserpinaca palustris Cuba, ludwigia repens super Red, ludwigia repens, alternatera reineckii purple, rotala macranda, rotala rotundofilia, bacopa monieri. Se pot adauga si cateva poturi de stringy moss si christmas moss, sagitaria subulata si crpitocorine parva. 0729964418 poze pe whatsapp. Anunt valabil maxim 2 zile.
|
 |
|
|
|
Reductor?
|
 |
|
|
"Vrei sa impartasesti cu noi, si ne zici sa dam skip?"
Se refera doar la tine. Atitudinea ta spune tot, in toate replicile mereu acide si atitudinea de Gica contra. Cauta sa te relaxezi sau incearca alt hoby, eventual revino la stadiul de a citi forumul si iti pastrezi parerile personale pentru tine. O zi frumoasa  .
|
 |
|
|
|
Superbe. Care este denumirea ei?
Pe fb o sa iti pun câteva poze de la mine. Aici imi e greu, trebuie sa le incarc in calc., sa le mic?orez... Daca ma apuca vrednicia, o sa pun ceva poze si pe forum.
Inca o data, felictari pentru bazin!
|
 |
|
|
Si al meu e activ, mai bine zis era acum 6,7 ani  ). Inca se tine bine, sincer daca gaseam foloseam numai asa ceva.
Referitor la neonii aia negrii, eu i am avut si in viitor ii tai de pe lista. Eu as incerca si cu puntius titeia, mai multi masculi pentru culoare.
|
 |
|
|
|
Multumim Gabi. E normal la lumina puternica sa ceara si ele mai mult. Ale mele, la fel,dar eu nu mai fac masuratori. Cand vad ca le mai apar gauri in frunze, dozez macro.
|
 |
|
|
|
Altceva. Pe viitor, incearca sa eviti simetriile. Pune ceva sa rupi simetria aia pe viitor, plante, lemne, pietre...
|
 |
|
|
|
Unul din bazinele mele cu scalari preferate. Superb!
|
 |
|
|
|
Eu am fost mai norocos, am dat comanda prin decembrie si a venit saptamana trecuta. Sincer, nu credeam ca mai ajunge.
|
 |
|
|
|
Endlerii sunt o alegere foarte buna, chiar am vazut la Chris un bazin acum cateva zile, foarte misto.
|
 |
|
|
|
Sunt nerabdator sa vad parvula aia legata. Bine ca la voi sunt veniturile mai consistente, sa te pregatesti cu cotitzatia pentru crem!
|
 |
|
|
|
Foarte frumos! Ce ai luat de la dennerle, cum l ai combinat?
|
 |
|
|
|
Inca il astept. Ti-am lasat adresa de livrare pe whatsapp, de cand am vorbit.
|
 |
|
|
|
Bine ai revenit! Frumusei, muzica buna, succes garantat!
|
 |
|
|
|
Scoate pestii daca vrei sa schimbi substratul. Gasesti tutoriale destule pe YouTube, chiar ieri am vazut unul de la Green Aqua. Spor la treaba, o sa iti ia ceva timp.
|
 |
|
|
|
Greu pentru mine cu pozele, trebuie sa le incarc pe calculator, sa le redimensionez.
Din pacate, am pierdut perechea de scalari, nu au vrut sa mai manance si în 10 zile au murit. Acum cubul gazduieste o familie de vreo 14 indivizi, nannacara anormala, perechea de ancistrusi cu 2 juvenili si 2 botia.
In rest, totul e pe roze, bazinul de carantina asteapta ceva creveti albastrii.
|
 |
|
|
|
Schimbi apa. Scoate 2,3 cani de apa pe zi, suplimentar, fara aspirat, doar schimb. Continui cu curatenia saptamanal, cu schimb de apa si aspirat substrat. Spor!
|
 |
|
|
|
Salut. Daca îl trimi?i ?i e ok, ?i l iau eu. Ne auzim mâine la un tel. În mod normal, are 2 de plastic ?i 2 de metal, dar verific maine in cutie.
|
 |
|
|
|
Bine ai revenit. Ne-ar incanta si ceva poze, povestea e frumoasa.
|
 |
|
|