[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
- Daca sub acvariu in stand ai mai multe prize si fire decat un modul spatial de la NASA

Si mai multe prosoape decat un hotel de 3 stele

Daca tot frec manganu', m-am facut util. Am curatat sumpul de rahat, am curatat depunerile din BA, am spalat ciorapelul, am curatat geamurile si am aspirat niste alge razlete de pe pietre. Ah, da, am curatat si geamurile de la lampa, ca nu mai strabatea lumina prin ele
Gabi C wrote:
Deja ma gindesc la viitorul aranjament

Asta ce are? Arata superb, lasa-l asa. Daca nu e stricat, nu-l repari si gata

Reactorul BM pentru antiphos are tot suruburi de 5
Nu uita de clasicul "alea sunt plante?"
koala wrote:pe de alta parte, te-as ruga sa reincarci si imaginile de la setup-ul "Tranquility" ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/26651.page ) deoarece postul ala a devenit sarac in poze.

Imageshack, postimg..
E, asa da, nu puteai sa zici de la inceput?
Acum pe bune, am pus o simpla intrebare, n-am dat cu parul. Dar promit ca nu se mai intampla, o sa fac cum ma taie capul si nu mai deranjez.
Eu am reactoare Shubiliene si n-am reusit inca sa rup vre-un surub. Am pierdut doua (le-am aruncat cu apa murdara din galeata in care le-am curatat) dar nu le-am rupt.
De strans le strang intotdeauna cu o cheie de tip "clichet". Ca sa nu se rupa, se strang intai suruburile asa, de mantuiala si apoi se strang pe rand, roata. Niciodata nu se strange primul surub la maxim si apoi sa incerci sa le strangi pe fiecare in parte cat cuprinde (asa se rup)
Multam.

Am intrebat ca fapt divers, in ideea ca ma trezesc cu un raspuns de genul "ce, nu stiai ca pompa de la skimmer trebuie curatata cu otet si vodka din 3 in 3 luni?"
Adica fac rau daca intreb?
Exact

Mai am o problema. Cand m-am intors acasa, pe la mijlocul lui decembrie, am curatat cupa skimmerului. Era relativ plina cu borhot negru si imputit.
De atunci, ciuciu. A skimat extrem de putin, sa zic jumatate de deget, dar "ceai".
Skimmerul se comporta bine, invarte apa, face spuma, dar nu colecteaza. L-am dat un pic mai tare dar degeaba.
Ahaaa... Merci Deja intrasem la idei, ca or fi vre-un fel de perversi
La multi ani!

Eu hraneam emberii cu asta: http://www.nevertebrate.ro/JBL-NovoGranoMix-mini-Click-100-ml
Daca ai in casa cel putin 4-5 borcanele pentru urina

image
Fapt ciudat: intre acuminatus si firefish s-a legat o prietenie ciudata, nefireasca. Sunt de nedespartit si fac miscari dubioase (daca erau din aceeasi specie, m-as fi pregatit sa fiu bunic). WTF?
La multi ani, maestre!
Daca nevasta stie ca majoritatea echipamentelor sunt primite cadou sau le-ai luat la "combinatii"
Te urasc pentru Xanthurum-ul ala, as vrea si eu dar ma bate pretul
Nu, din pacate trebuie sa te descurci de pe ebay. Ai grija, zeama sa fie neaparat "marine" (exista si pentru apa dulce)

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: