[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

koala wrote:Am notat, se rezolva!
Iti aduc si costumu' ala bun, ramas de la tata... ca sa fii elegant si prezentabil.

Mosneagule, la loc comanda, te anunt io cand sa aduci catrafusele
Am fost la hornbach, costa 41 de lei un set de spatule

Vezi pe la magazinele mici de cartier
Stii.. la romani "merge si asa", dar nu se compara cardul cu spatula gumata, care aduna orice urma de silicon rezidual.
Plm, e 3-4 lei la hornbach
Pe interior iti sugerez sa tragi siliconul cu o spatula de genul asta:
https://www.aquadec.ro/produs/spatula-pentru-silicon-geocel-pro/2968
http://emagazinulcuscule.ro/spaclu-si-gletiera/3461-set-spatule-silicon-4-buc-yt-5262.html
Cand bagi acvariul nou in casa e bine sa existe si martori. Dar cu o zi inainte e musai sa faci curatenie generala, sa umpli frigiderul cu bunatati, sa iei un buchet de flori, sa te uiti impreuna cu sotia la filme cu Sandra Bullok.
Planteaza tot, de la inceput. Chiar daca lasi tu un coltisor acolo, se intinde oricum gazonul
Si parvula mini creste destul de usor - mai ales daca o cumperi de unde o sa-ti zic eu
Nu trebuie sa tragi in jos, la ce merge usor - tinteste mai sus. Obiectivul trebuie sa fie "frumos" nu "usor"
Apropo, adu-mi si mie televizorul color, masina de spalat si butelia, sa vada omul ca am belsug in casa
Lasa ca stie nenea Dragos ca sunt sarac, a mai fost la mine
kirucd wrote:si o sa ii fac o vizita lui Dan

Dan adica Pavelescu sau altul?
Denisa, nu trebuie sa-mi placa mie. Eu sunt adeptul lemnelor, nu al pietrelor, dar asta e doar o chestie de gusturi personale.
Dar.. Citez:
"Eu am vrut sa fie totul cat mai practic in acvariu, sa pot sa scot totul de cate ori vreau, ca sa curat bine."
Asta n-as zice ca e o idee buna.. Lasa-le pe loc, nu mai scoate nimic. Nu muta pietrele din loc, aspira cat poti pe langa ele, e suficient. Nu scoate plantele, lasa-le in sol, sa-si vada de treaba lor (ori de cate ori le scoti, o sa fie nevoie de o perioada de 1-2 saptamana ca sa "prinda" la loc)
Gabi are dreptate, cu penseta e mult mai usor, dupa primele 2-3 fire iti intri in mana si o sa inveti repede care e "smecheria" cu plantarea. Daca pui gazon, dupa ce prinde il poti aspira linistita, nu se intampla nimic.
Nu stiu daca ti-am mai zis, cand aveam acvariu stateam toata ziua pe el si il bibileam, ca sa fie totul bine, sa fie totul aranjat, plantele sa stea aranjate ca la fotograf, spalam pestii la subsuoara, pana mea. Din pacate, nimic nu mergea, tot timpul apareau probleme, necazuri, mama ma-sii. E, din ziua in care mi-am bagat teneshii in el de acvariu si l-am ignorat, totul a inceput sa mearga bine: plantele au explodat, acvariul s-a stabilizat, mai aveam putin si culegeam portocale din plantele alea. Asadar, parerea mea, cu cat intervii mai putin, cu atat mai bine pentru acvariu.

Grasule, ai primit aprobare de la prima doamna?
Noutati? Au crescut bibanii, sunt sanatosi, mananca, merg la serviciu?
Roaga un moderator/administrator sa mute topicul la sectiunea jurnale

edit: nu te tenteaza sa faci o incercare cu gazon, de exemplu parvula mini?
Las-o asa, ca ma ia koala la ochi daca misc prea mult
Sa-ti fie rusine bre, ai floricele si nu faci tu nejte poze.. Altii ar vrea sa pozeze si n-au ce.
Merci maestre, dar la modul serios, nu am cum. Asta ar insemna sa scot pietrele, sa le decimentez, sa le gauresc iar si sa bag tije si ciment.. e footai mare si borsesc apa.
Ba, m-a lovit, dar mi-a trecut repede
Da, n-am cum

Adica am, dar inseamna sa borsesc tot in acvariu si nu prea doresc
Dan, Catalin, merci. De la Tropheus, s-au nimerit sa fie la momentul potrivit.

Gabi, merci si tie, dar n-am inteles ce sa fac
Tine cont ca acolo e o formatiune facuta din 3 roci, dar doar doua sunt prinse intre ele, a treia e de sprijin.
Am sters praful de pe camera foto. Din pacate, tot nu nimeresc sa fac poze decente.

image

image image image

image image image image image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: